Zjedz tę żabę! Workbook

- popularnonaukowa
- Eat That Frog! Action Workbook 21 GREAT WAYS TO STOP PROCRASTINATING AND GET MORE DONE IN LESS TIME
- 2017-11-10
- 2017-11-10
Workbook stanowi uzupełnienie bestsellerowej książki: „Zjedz tę żabę”, ale może stanowić też samodzielny zeszyt ćwiczeń pomocny w doskonaleniu drogi do sukcesu. Każdy rozdział zawiera cztery ćwiczenia z miejscem na notatki. Ćwiczenia mają również charakter narracyjny osoby, która zmaga się z opóźnieniami w pracy i życiu domowym. Ćwicz umiejętność efektywnego zarządzania czasem.
Książka pt. „Zjedz tę żabę” to książka dla ludzi biznesu. Ta metaforyczna żaba czekająca na pożarcie, symbolizuje twoje największe, najważniejsze zadanie, z którego realizacją będziesz prawdopodobnie zwlekał, jeśli nie zajmiesz się nim od razu. Jest ona również tym zadaniem, które w danym momencie może mieć najkorzystniejszy wpływ na twoje życie i pomóc ci w szybkim osiągnięciu celu. Rozpoczęcie pracy od „połknięcia żaby” gwarantuje całodniowe poczucie zadowolenia wynikającego ze świadomości, że już nic gorszego nie może ci się dzisiaj przytrafić.
W książce opisano dwadzieścia jeden metod osiągania sukcesu, których stosowanie ma celu poprawę ogólnej wydajności i wzmocnienia twojej pozycji w pracy. Wiele z podanych pomysłów można też zastosować w życiu prywatnym. Prezentowane techniki możesz stosować w każdej chwili, w dowolnej kolejności i sekwencji. Im szybciej je opanujesz i zaczniesz stosować, tym szybciej zaczniesz osiągać sukcesy na płaszczyźnie zawodowej.
Kup Zjedz tę żabę! Workbook w ulubionej księgarni
Oceny książki Zjedz tę żabę! Workbook
82 użytkowników ma tytuł Zjedz tę żabę! Workbook na półkach głównych- Chcę przeczytać 53
- Znaleźć i pobrać 1
- Chce przeczytać - psychologia/ samorealizacja 1