A Valentine's Day Miracle

- literatura obyczajowa, romans
- e-book
- The Reed Brothers (tom 10.5)
- A Valentine's Day Miracle
- 2019-02-11
- 2019-02-11
- angielski
Do you believe in miracles? The Reed Brothers do. And they believe in promises and wishes and happily ever afters.
A frozen heart, some well-earned wishes, and a miracle or two can save the day on Valentine's Day.
* This is not a full-length novel. It's about fifteen thousand words. *
Kup A Valentine's Day Miracle w ulubionej księgarni
Oceny książki A Valentine's Day Miracle
7 użytkowników ma tytuł A Valentine's Day Miracle na półkach głównych- Przeczytane 6
- 2021 1
- 2022 1
- Pl ;) 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce A Valentine's Day Miracle
Spodobała mi się koncepcja autorki, że każdy z braci (a nawet żony) ma swój rozdział, ale cała historia nie traci na tym. Tym razem mamy poszukiwanie bezdomnego dziecka o imieniu Miracle, która nie chce się złapać (szuka matki) oraz odsłonięcie serca w Walentynki związane z dobrymi uczynkami zorganizowane oczywiście przez Reedów. Muszę przyznać, że chociaż było to bardzo cukierkowe i wręcz mało realistyczne, to nie powiem czasem chwyciło za serce. Autorka lubi bawić się uczuciowością. Nie lubi za to szarości bo zła Pani Humbug na koniec staje się dobrą babcią :) ah te cuda w książkach :) chyba najbardziej podobał mi się Matt z żoną...i oczywiście przekomarzania pomiędzy braćmi :) fajna historia pokazująca, że niestety w prawdziwym świecie bardzo trudno spotkać jednego Reeda a co dopiero gromadę :)
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo kolejna niezapomniana historia z serii the Reed Brothers.
Polubiłam tę serię i jak zwykle nie zawiodłam się. Uwielbiam to, jak autorka tworzy poczucie wspólnoty w tej serii. Mimo że jest to krótka historia, wydobywa z ciebie wszystkie uczucia, śmiałam się, wzruszałam. Czytamy o tym, jak serca mogą być poruszone tylko jednym dobrym uczynkiem i jak ta życzliwość może się pomnożyć. Nasz świat mógłby teraz wykorzystać ten rodzaj nadziei, radości.
Uwielbiałam to, że „oryginalni” Reeds są głównymi bohaterami tej historii. Serce Walentynkowe - co za absolutnie cudowny pomysł - bardzo chciałabym, aby te serce było prawdziwe.
To kolejna niezapomniana historia z serii the Reed Brothers.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolubiłam tę serię i jak zwykle nie zawiodłam się. Uwielbiam to, jak autorka tworzy poczucie wspólnoty w tej serii. Mimo że jest to krótka historia, wydobywa z ciebie wszystkie uczucia, śmiałam się, wzruszałam. Czytamy o tym, jak serca mogą być poruszone tylko jednym dobrym uczynkiem i jak ta życzliwość może się...