Zdrowy Biznes

- biznes, finanse
- Zdrowy Biznes
- 2020-01-01
- 2020-01-01
Książka powstała z myślą o wszystkich, którzy pragną odnieść sukces w biznesie, prowadząc go uczciwie, etycznie i transparentnie. Buduję firmę w oparciu o wartości i wyjątkową kulturę organizacyjną. Uwielbiam oglądać rozwój swoich pracowników i budować relacje. W wolnym czasie dbam o rodzinę, odpoczynek oraz szerzę misję zdrowego biznesu. To osobista historia wyjątkowej przemiany, która stanowczo wpłynęła na postrzeganie przez mnie przywództwa i liderstwa. Z tej książki dowiesz się jak odnaleźć powołanie, misję i pasję w sobie oraz w swoich pracownikach. Jak zbudować kulturę organizacyjną w firmie opartą na odpowiednich wartościach i zdrowych zasadach.
Wszystko co wiem i co posiadam, zbudowałem na solidnych biblijnych fundamentach. Odkryłem, że wszystkie biznesowe i motywacyjne praktyki są oparte Bożych zasadach. Wizja i cel do którego zmierzasz, oraz wartości, na jakich budujesz, to klucz do zbudowania zdrowej firmy i Twojego spełnienia. Jeśli Cię to zaintrygowało, to znaczy, że jesteś w dobrym miejscu.
Zapraszam… Dariusz Popławski
Kup Zdrowy Biznes w ulubionej księgarni
Oceny książki Zdrowy Biznes
5 użytkowników ma tytuł Zdrowy Biznes na półkach głównych- Przeczytane 4

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zdrowy Biznes
Potężna dawka wiedzy o aspektach życiowych i biznesowych. Przykład tego jaki powinien być przedsiębiorca XXI wieku. Serdecznie polecam zapoznać się z tym tytułem :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka daje ogromną wiedzę jak zbudować fundamenty firmy.
Książka daje ogromną wiedzę jak zbudować fundamenty firmy.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka bardzo smacznie podana! Oprawa książki, grafika na wysokim poziomie, czcionka bardzo przyjemna, ale jednak to treść robi największą robotę. Mega piguła o biznesie i życiu. Polecam :)