SILVER MOON - SREBRNY KSIĘŻYC

- Galaxy Hunter
- SILVER MOON
- 2021-05-13
- 2021-05-13
Fabuła widziana oczami tajnego agenta organizacji Moonlight przenosi czytelnika w relatywnie odległą przyszłość, w której egzystencja na Ziemi zmierza ku nieubłaganej katastrofie, a jedynym ratunkiem dla umierającej cywilizacji jest kolonizacja odległych planet Układu Słonecznego oraz życie na okrążających Ziemię stacjach orbitalnych. Ale jest coś jeszcze, tajemniczy sygnał wydobywający się z podziemnych korytarzy drążonych pod powierzchnią Srebrnego Globu. Ten sygnał pulsował tam od wieli tysięcy lat, ale nigdy nie miał być odkryty przez ludzką rasę... wzywa tych, którzy opuścili nasz układ planetarny tysiące lat temu do powrotu z najgłębszych otchłani kosmosu.
Książka jest dostępna na Allegrolokalnie
Audiobook ukaże się na tym kanale w odcinkach:
Kup SILVER MOON - SREBRNY KSIĘŻYC w ulubionej księgarni
Oceny książki SILVER MOON - SREBRNY KSIĘŻYC
14 użytkowników ma tytuł SILVER MOON - SREBRNY KSIĘŻYC na półkach głównych- Przeczytane 9
- Kosmosy 1
- Nowe S-F 1
- Zastanawiam sie 1
- Fantastyka 1
Tagi i tematy do książki SILVER MOON - SREBRNY KSIĘŻYC
Cytaty z książki SILVER MOON - SREBRNY KSIĘŻYC
Dolina Alp – sto sześćdziesiąt sześć kilometrów zagłębienia od Morza Imbrium, aż do Morza Frigoris. Ciągle badamy powierzchnię Księżyca, chociaż wiedzą o tym nieliczni. Z tego obszaru pięć lat temu, nasze księżycowe orbitery wychwyciły dziwny, sekwencyjny sygnał. Wyraźny, ale posiadający w swoim spektrum tajemniczy kod, coś jakby próbę szyfrowania fali, tak aby sygnał ten mógł...
Rozwiń

OPINIE i DYSKUSJE o książce SILVER MOON - SREBRNY KSIĘŻYC
Oryginalny tekst i pomysły, takie Star Wars połączone ze StarTrek tylko w ziemskim universum. Od samego początku wciągająca fabuła. Bez dwóch zdań godna pozycja do polecenia, szczególnie dla młodych adeptów fantastyki.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo konkretnie napisana książka z gatunku westernowego sci-fi. Przez cały czas nie można się znudzić, ponieważ autor nie daje takiej możliwości. Wspaniale rozpisane retrospekcje, i powrót do głównego nurtu, wszystko sprawnie połączone w całość. BRAWO.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo fajna pozycja na półce. Ciekawa historia, warto polecić dla fanów Scifi
Bardzo fajna pozycja na półce. Ciekawa historia, warto polecić dla fanów Scifi
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWas Yuhh, Kinda Obvious Plot
Was Yuhh, Kinda Obvious Plot
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMocny debiut, konkretny temat, wartka akcja, przez cały czas ... nie można się znudzić. Nieoczekiwane zwroty fabuły, podwójni agenci, kosmiczne walki... to coś co tygrysy lubią najbardziej.
Audiobook
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tohttps://allegrolokalnie.pl/oferta/ksiazka-silver-moon-jason-lee-hunter
Audiobook