Żuławy w poszukiwaniu tożsamości

Okładka książki Żuławy w poszukiwaniu tożsamości autora Anna Weronika Brzezińska, 9788361508045
Okładka książki Żuławy w poszukiwaniu tożsamości
Anna Weronika Brzezińska Wydawnictwo: Wydawnictwo Jasne nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
2009-01-01
2009-01-01

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Żuławy w poszukiwaniu tożsamości w ulubionej księgarnii

Oceny książki Żuławy w poszukiwaniu tożsamości

OPINIE i DYSKUSJE o książce Żuławy w poszukiwaniu tożsamości

Tagi i tematy do książki Żuławy w poszukiwaniu tożsamości

Okładka książki Miasto mozaika. Opis kulturowy Anna Weronika Brzezińska, Krystian Darmach, Anna Deredas, Tomasz Ferenc, Róża Godula-Węcławowicz, Renata Hołda, Božidar Jezernik, Katarzyna Kaniowska, Marek Krajewski (socjolog), Aleksandra Krupa Ławrynowicz, Monika Kucner, Anna Kurpiel, Sebastian Latocha, Grzegorz Markiewicz, Ewa Nowina-Sroczyńska, Katarzyna Orszulak-Dudkowska, Katarzyna Orszulak-Dudkowska, Jacek Jan Pawlik SVD, Sławomir Sikora, Marta Sikorska, Kamil Śmiechowski, Blanka Soukupová, Rafał Stobiecki, Mariola Tymochowicz, Tomasz Węcławowicz
Okładka książki Cmentarz - park - podwórko. Poznańskie przestrzenie pamięci Anna Weronika Brzezińska, Małgorzata Fabiszak
Okładka książki Wielkopolanin we Lwowie: Antoni Kalina (1846-1906) - slawista i etnograf Anna Weronika Brzezińska, Hubert Czachowski
Okładka książki Etnologiczne i antropologiczne obrazy świata – konteksty i interpretacje. Prace ofiarowane Profesorowi Zygmuntowi Kłodnickiemu w 70. rocznicę urodzin Ewa Baniowska-Kopacz, Władysław Baranowski, Mojmir Benza, Grzegorz Błahut, Helena Bockova, Anna Weronika Brzezińska, Józef Budniak, Anna Drożdż, L'ubica Faltanova, Zenon Gajdzica, Marian Grzegorz Gerlich, Jacek Grzywa, Hana Hloskova, Bronisława Kopczyńska-Jaworska, Katarzyna Kość-Ryżko, Maciej Kurcz, Jiri Langer, Urszula Lehr, Katia Michajłowa, Grzegorz Odoj, Grzegorz Pełczyński, Agnieszka Pieńczak, Agnieszka Pieńczak, Marcin Piotrowski, Halina Rusek, Jacek Schmidt, Peter Slavkovsky, Justyna Słomska-Nowak, Rastislava Stolicna, Grzegorz Studnicki, Wojciech Świątkiewicz, Miroslav Valka, Ryszard Vorbrich, Stanisław Węglarz, Henryk Zimoń SVD, Jacek Żukowski
Okładka książki Mediewiści Jacek Adamczyk, Magdalena Biniaś-Szkopek, Anna Weronika Brzezińska, Marek Cetwiński, Roman Czaja, Małgorzata Dąbrowska, Maciej Dorna, Zbyszko Górczak, Kazimierz Ilski, Wojciech Iwańczak, Maria Koczerska, Rafał Korczak, Anna Kotłowska, Adam Krawiec, Małgorzata Matla, Jarosław Nikodem, Zdzisław Pentek, Wiesław Sieradzan, Jerzy Strzelczyk, Przemysław Wiszewski, Bożena Wyrozumska

Cytaty z książki Żuławy w poszukiwaniu tożsamości

Dodaj cytat z książki Żuławy w poszukiwaniu tożsamości