Ścieżka prostej obfitości

Okładka książki Ścieżka prostej obfitości autora Sarah Ban Breathnach, 9788381881456
Okładka książki Ścieżka prostej obfitości
Sarah Ban Breathnach Wydawnictwo: Rebis poradniki
poradniki
Simple Abundance
2020-12-15
2000-01-01
Katarzyna Karłowska, Justyna Grzegorczyk, Magdalena Hermanowska

Kup Ścieżka prostej obfitości w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ścieżka prostej obfitości

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ścieżka prostej obfitości

Poradnik w formie dzienniczka do czytania codziennie. Z polecenia Widzki. Jestem przy lutym i już wiem, że książka lekko mówiąc, nie przypadła mi do gustu. Każdego dnia mamy do przeczytania krótkie opowiadania w formie rozmyślań. Większość rozmyślań jest zupełnie niezrozumiałych. Na dzień dobry wstęp do książki dobija. Skończyłam ją czytać przed czasem w październiku. Opasłe tomiszcze z masłem maślanym w środku. Część dni i rozmyślań nawiązuje do sezonowości a część wcale. Zbyt wiele mi nie podpowiedziała. Męczyłam się z nią prawie cały rok. Teksty w książce, których nie trawie to przykładowo: „mało co zależy od nas, więcej od losu i boga. Ciągle trzeba być wdzięcznym i modlić się i medytować i sprawiać sobie przyjemności”. Odklejone od rzeczywistości. NIE POLECAM! NIE TYKAJ

Czy Ty też masz dość ciągłych porad, jak masz żyć, które wylewają się ze wszystkich środków przekazu w wykonaniu „trenerów życia” wszelkiego rodzaju?
Jeśli jednak nadal chcesz lepiej poznać wewnętrzne Ja oraz odkryć swoje prawdziwe marzenia i pasje, to poznaj wyjątkową książkę, która jest tym tematom poświęcona.
Oto „Ścieżka Prostej Obfitości. 365 dni do życia w harmonii i radości” Sarah Ban Breathnach!
„Masz już wszystko, czego potrzeba, byś była autentycznie szczęśliwa” – to motto autorki. Czasem tylko potrzebujemy pomocy, żeby to dostrzec i ta książka jest właśnie taką subtelną przewodniczką na drodze do naszego życiowego spełnienia.
Kobiety polecają „Ścieżkę Prostej Obfitości” sobie nawzajem – polecam ją i ja, gdyż czerpię z niej mnóstwo dobra, wartości i wsparcia.
Tutaj opowiadam szerzej o bestsellerze Sarah Ban Breathnach:

Oto „Ścieżka Prostej Obfitości. 365 dni do życia w harmonii...

„Książka” składa się w 70 % z cytatów i streszczeń, w 20% z anegdotek z życia autorki i jej grafomanii, której efektem jest również to „dzieło” i w 10% z dziwnych porad. Do tego napisana jest w formie żeńskiej, inne osoby nie zasługują na przesłanie, które autorka rzekomo próbuje przekazać? Nie marnuj swojego czasu, na pewno są bardziej wartościowe książki.

375 użytkowników ma tytuł Ścieżka prostej obfitości na półkach głównych
52 użytkowników ma tytuł Ścieżka prostej obfitości na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Ścieżka prostej obfitości

Sarah Ban Breathnach Ścieżka prostej obfitości Zobacz więcej
Sarah Ban Breathnach Ścieżka prostej obfitości Zobacz więcej