Swordships of Scorpio

- Swordships of Scorpio
- 1973-01-01
- 1973-01-01
- angielski
What does a man do when fate makes him the protector of the royal head of the land of his enemies? If he is Dray Prescot, Earthman on Antares, he sets aside his quest to do his duty.
His duty is to reach Vallia and his princess Delia and help her claim her throne. His duty is to defend Vallia's ancient foe and place its rightful heir on its throne -- sworn to attack Vallia.
So when the third force, the pirate fleets known as the swordships, come between the two contending demands, Dray sees that only by following his own personal star could the contradiction be resolved.
In Swordships of Scorpio, Alan Burt Akers reveals his command of the planetary adventure field.
Kup Swordships of Scorpio w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Swordships of Scorpio