Down Under: Tome 1. L'homme de Kenzie's river

Okładka książki Down Under: Tome 1. L'homme de Kenzie's river autora Fabio Pezzi, Nathalie Sergeef, 9782723484312
Okładka książki Down Under: Tome 1. L'homme de Kenzie's river
Nathalie SergeefFabio Pezzi Wydawnictwo: GLENAT Cykl: Down Under [Glenat] (tom 1) Seria: BD [GLENAT] komiksy
48 str. 48 min.
komiksy
Down Under [Glenat] (tom 1)
BD [GLENAT]
francuski

Kup Down Under: Tome 1. L'homme de Kenzie's river w ulubionej księgarnii

Oceny książki Down Under: Tome 1. L'homme de Kenzie's river

OPINIE i DYSKUSJE o książce Down Under: Tome 1. L'homme de Kenzie's river

Pierwszy tom historii, więc bardziej jak wprowadzenie, ale ciekawie się czytało, na pewno sięgnęłabym po kolejną część, gdybym mogła.

6 użytkowników ma tytuł Down Under: Tome 1. L'homme de Kenzie's river na półkach dodatkowych

Okładka książki Tiago Solan Tome 2- Bouzkachi Fabio Pezzi, Nathalie Sergeef
Okładka książki Hyver 1709 - Tome 1 Nathalie Sergeef, Philippe Xavier
Hyver 1709 - Tome 1 Nathalie Sergeef, Philippe Xavier
Okładka książki Down Under: Tome 3. Terra Nullius Fabio Pezzi, Nathalie Sergeef
Down Under: Tome 3. Terra Nullius Fabio Pezzi, Nathalie Sergeef
Okładka książki Down Under: Tome 2. Poussières de rêve Fabio Pezzi, Nathalie Sergeef
Down Under: Tome 2. Poussières de rêve Fabio Pezzi, Nathalie Sergeef

Okładka książki Zaroff, tome 2: La vengeance de Zaroff Francois Miville-Deschenes, Sylvain Runberg
Okładka książki Le Goût de lacier Jean-François Di Giorgio, Cristina Mormile
Le Goût de lacier Jean-François Di Giorgio, Cristina Mormile
Okładka książki Dogen est de retour Jean-François Di Giorgio, Cristina Mormile
Dogen est de retour Jean-François Di Giorgio, Cristina Mormile
Okładka książki Akuma Jean-François Di Giorgio, Cristina Mormile
Akuma Jean-François Di Giorgio, Cristina Mormile
Okładka książki Le temps des pionniers Patrice Buendia, Olivier Jolivet, Frédéric Zumbiehl
Le temps des pionniers Patrice Buendia, Olivier Jolivet, Frédéric Zumbiehl
Okładka książki La Valse des masques Patrick Boutin-Gagné, Jean-François Di Giorgio
La Valse des masques Patrick Boutin-Gagné, Jean-François Di Giorgio
Okładka książki Hauteville House #21 - Des profondeurs Fred Duval, Thierry Gioux
Hauteville House #21 - Des profondeurs Fred Duval, Thierry Gioux
Okładka książki Derrière les signes ennemis Miceal Beausang-O'Griafa, Aurélien Morinière, Nathalie Ponsard-Gutknecht

Cytaty z książki Down Under: Tome 1. L'homme de Kenzie's river

Dodaj cytat z książki Down Under: Tome 1. L'homme de Kenzie's river