Dziewczynka w Krainie Przeklętych: Siúil, a Rún #6

- komiksy
- Dziewczynka w Krainie Przeklętych (tom 6)
- Exclusive
- とつくにの少女 Siúil, a Rún (Totsukuni no Shoujo: Siúil, a Rún)
- 2020-09-28
- 2020-09-28
- 2019-04-08
- Paulina Ślusarczyk-Bryła
Siva i mistrz muszą opuścić swój dom. Po długiej wędrówce odnajdują bezpieczną przystań, lecz wkrótce zrozumieją, że przed przeznaczeniem nie ma ucieczki. Los żołnierzy dotkniętych klątwą, oczekiwania ludzi zza muru, niejasna przeszłość mistrza - te i inne zagadki powoli się rozwiązują... Oto wzruszająca baśń o dziecku jasnym niczym jutrzenka i potworze czarnym jak noc.
Kup Dziewczynka w Krainie Przeklętych: Siúil, a Rún #6 w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Dziewczynka w Krainie Przeklętych: Siúil, a Rún #6
135 użytkowników ma tytuł Dziewczynka w Krainie Przeklętych: Siúil, a Rún #6 na półkach głównych- Przeczytane 95
- Manga 15
- Mangi 7
- 2024 4
- Komiksy 3
- 2020 2
- Posiadane mangi 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dziewczynka w Krainie Przeklętych: Siúil, a Rún #6
Długo się nie cieszyli spokojem.
Długo się nie cieszyli spokojem.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNiezmiennie jest wspaniała. Kreska i historia.
Niezmiennie jest wspaniała. Kreska i historia.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGenialnie, że tym razem w szóstym tomiku mogłam cieszyć oko zimową scenerią. Manga coraz bardziej zaczyna mi się podobać. Tak trzymać!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo było takie urocze, jak Siva w końcu mogła się do kogoś przytulić :3
To było takie urocze, jak Siva w końcu mogła się do kogoś przytulić :3
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDalsze losy Sivy i Mistrza, tym razem w zimowej scenerii, do tego z garścią informacji nt. Wygnańców i Odmieńców. Polecam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toShiva i Mistrz znajdują nowy dom, mają uroczą scenkę zabawy w śniegu; a my zdobywamy nowe informacje na temat istoty wygnańców.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPs.: Czekam z niecierpliwością na tom siódmy (jak tu dotrwać do tego czasu (?)).
Bardzo szybko sie ta mange czyta. Bohaterowie sa sympatyczni, a sama fabula ciekawa. Wydanie w twardej oprawie z porzadnie wykonana obwoluta zasluguje na uznanie ;) Siva i jej mistrz nie maja lekko. Musza sie ukrywac i walczyc o przetrwanie. W tym tomie bylo troche zimowego szalenstwa i pewna bardzo cenna zguba. No i oczywiscie zaskakujaco przerazajacy zwrot wydarzen na koniec. Dwie poboczne akcje na samym koncu chociaz nie byly az tak zabawne to skutecznie rozluznily atmosfere przerazenia i strachu.