Moje rzymskie wakacje

2010-01-28
2010-01-28
978-83-7515-028-5
Agata Żbikowska
Aromat prawdziwego cappuccino, smak lekkiego wina, dotyk słońca na twarzy... To wszystko czuje rozsądna Cat, kiedy w porywie serca wraca do Włoch, by odnaleźć młodzieńczą miłość. Jednak sprawy przybierają niespodziewany obrót. Przystojny nieznajomy powiedzie ją przez Wieczne Miasto śladami księżniczki Anny, bohaterki Rzymskich wakacji, filmowego romansu z Audrey Hepburn.
Zabawna i wzruszająca opowieść o tym, że warto zaryzykować, by spełnić marzenia i... odnaleźć prawdziwą miłość. Romantyczna historia, malownicze zakątki Rzymu oraz przepisy na pachnące bazylią i rozmarynem włoskie przysmaki.

[opis wydawcy]

Kup Moje rzymskie wakacje w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Moje rzymskie wakacje

2280 966

Oceny książki Moje rzymskie wakacje

Opinie i dyskusje o książce Moje rzymskie wakacje

Mam taki zwyczaj, że przed przeczytaniem książki sprawdzam opinie na Lubimy Czytać.

Tak samo było przed tą lekturą.

Błąd.

Każdy z czytelników, każdy z nas jest inny. Znajduje się w różnych momentach życia, różnych rzeczy potrzebuje.... Juz wiem z enke powinnam się sugerować opiniami innych :)

Moja opinia? Idealna książka na ten moment, w którym się znajduje. Potrzebowałam czegoś włoskiego 😉 nie skomplikowanego, przyjemnego, dajacego nadzieję. I nie zawiodłam się. Polecam.

Tak samo było przed tą lekturą.

Błąd.

Moja opinia? Idealna książka na ten moment, w którym się znajduje....

Dobra na letnie, leniwe popołudnie ze wspomnieniami włoskich wakacji. Jednak bez specjalnych emocji.

Lekka lektura z Italią w tle.

Lekka lektura z Italią w tle.

1478 użytkowników ma tytuł Moje rzymskie wakacje na półkach głównych
382 użytkowników ma tytuł Moje rzymskie wakacje na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Moje rzymskie wakacje

Kristin Harmel
Kristin Harmel
Amerykańska pisarka. Sławę zyskała, dzięki pozycji Słodycz zapomnienia. Jej najnowsza powieść to Dom przy ulicy Amelie.

Czytelnicy Moje rzymskie wakacje przeczytali również

Cytaty z książki Moje rzymskie wakacje

- Lubisz czytać? (...)
- Kocham to (...) Nie stać mnie by podróżować tyle, ile bym chciał. Czy istnieje lepszy sposób na poznanie świata, nie ruszając się z kanapy?

- Lubisz czytać? (...)

Rozwiń
Kristin Harmel Moje rzymskie wakacje Zobacz więcej

Czasami trzeba podjąć ryzyko. Musisz opuścić swoją strefę komfortu. Musisz robić rzeczy, które są nieodpowiedzialne albo zwyczajnie głupie. Czy może ci się wtedy przydarzyć coś przykrego? Oczywiście. Ale jak można powiedzieć, że się żyło, jeśli nigdy w żadnej sprawie nie podjęło się ryzyka?

Rozwiń
Kristin Harmel Moje rzymskie wakacje Zobacz więcej

Może nie zawsze trzeba zasłużyć na miłość, nie trzeba o nią walczyć, tylko po prostu to mieć, kiedy nadejdzie właściwy czas.