Jestem alkoholikiem

autor nieznany Wydawnictwo: Ridero biografia, autobiografia, pamiętnik
biografia, autobiografia, pamiętnik
2020-03-24
2020-03-24

Kup Jestem alkoholikiem w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jestem alkoholikiem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jestem alkoholikiem

Nie łatwa lektura.. Miejscami drastyczna narracja stanowi jednocześnie największa zaletę i skuteczne ostrzeżenie.Absolutna prawdą, bez cenzury. Polecam przeczytać, zanim będzie za późno.

Świetna ksiązka. Pozwala na spojrzenie na problem od środka. Dobrze napisana, świetnie się czyta. Pełna refleksji. POLECAM KAZDEMU!

Najprawdziwsze i najszczersze książki wcale nie muszą być długie. Czasami w kilku zdaniach da się przekazać więcej bólu i emocji, niż pisząc całe tomy sztucznych opowieści. Książka poruszająca i pomagająca zrozumieć z czym osoby uzależnione się zmagają.
Jedynym minusem książki jest to, że często pojawiają się w niej błędy, na które wydawca mógł jednak zwrócić uwagę.

19 użytkowników ma tytuł Jestem alkoholikiem na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Jestem alkoholikiem na półkach dodatkowych

autor nieznany
autor nieznany
Książki, których autorów trudno jest ustalić bądź są nieznani, np. w przypadku pism religijnych lub podań ludowych; również książki podpisane Anonim, chyba że osoba taka funkcjonuje również w kontekście innych publikacji pod takim pseudonimem (wtedy funkcjonuje w katalogu autorskim jako osobna pozycja).

Cytaty z książki Jestem alkoholikiem

autor nieznany Jestem alkoholikiem Zobacz więcej