Excalibur: Miecz został wyciągnięty

Okładka książki Excalibur: Miecz został wyciągnięty autora Chris Claremont, Alan Davis, 9788328210165
Okładka książki Excalibur: Miecz został wyciągnięty
Chris ClaremontAlan Davis Wydawnictwo: Hachette Polska Cykl: Superbohaterowie Marvela (tom 76) Seria: Superbohaterowie Marvela komiksy
komiksy
Superbohaterowie Marvela (tom 76)
Superbohaterowie Marvela
2019-11-20
2019-11-20
Sebastian Smolarek

Kup Excalibur: Miecz został wyciągnięty w ulubionej księgarnii

Oceny książki Excalibur: Miecz został wyciągnięty

OPINIE i DYSKUSJE o książce Excalibur: Miecz został wyciągnięty

Chris Claremont czyli "ojciec'' X-Men oraz Rysownik Davis odpowiedzialny za rysunki w Kapitanie Brytania postanowili stworzyć grupę bohaterów działających w Wielkiej Brytanii. I tak powstała grupa mniej znana przez polskich fanów Marvela Exalibur. Nie jest tutaj tak mrocznie jak w amerykańskich X-Menach jest sporo humoru i różnej nieoczywistosci. Ja nawet niecwiedzialem ze w tej grupie byli dawniej X-Men Nightcrawler i Kitty Pride. Mocno się zdziwiłem czytając ten komiks. Czym dalej się czyta kolejne zeszyty tym jest lepiej. Dobra cześć Superbohaterów Marvela.

22 użytkowników ma tytuł Excalibur: Miecz został wyciągnięty na półkach głównych
19 użytkowników ma tytuł Excalibur: Miecz został wyciągnięty na półkach dodatkowych

Okładka książki X-Men Epic Collection. Lifedeath Chris Claremont, Al Milgrom, John Romita Jr.
X-Men Epic Collection. Lifedeath Chris Claremont, Al Milgrom, John Romita Jr.
Okładka książki Wolverine. Broń X Chris Claremont, Frank Tieri, Barry Windsor-Smith
Wolverine. Broń X Chris Claremont, Frank Tieri, Barry Windsor-Smith
Okładka książki X-Men Epic Collection. Wounded Wolf Arthur Adams, June Brigman, Chris Claremont, John Romita Jr., Barry Windsor-Smith
Okładka książki X-Men Epic Collection. Mutant Genesis Chris Claremont, Andy Kubert, Jim Lee, Fabian Nicieza, Whilce Portacio
Okładka książki New Mutants Epic Collection. Fallen Angels Chris Claremont, Jo Duffy, Kerry Gammill, Butch Guice, Joe Staton
Okładka książki X-Men - Saga Miotu Chris Claremont, Dave Cockrum, Bill Sienkiewicz, Paul Smith
X-Men - Saga Miotu Chris Claremont, Dave Cockrum, Bill Sienkiewicz, Paul Smith
Wolverine. Broń X Chris Claremont, Frank Tieri, Barry Windsor-Smith