Salt Fat Acid Heat. Cztery składniki

Samin Nosrat Wydawnictwo: Znak kulinaria, przepisy kulinarne
488 str.
Tytuł oryginału:
Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking
Data wydania:
2020-02-26
Data 1. wyd. pol.:
2020-02-26
Liczba stron:
488
Język:
polski
ISBN:
9788324070374
Tłumacz:
Katarzyna Kmieć-Krzewniak
Wydawnictwo:
Znak
Tagi:
kuchnia kulinaria gotowanie Netflix
Tytuł oryginału:
Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Data wydania:
2020-02-26
Liczba stron:
488
Język:
polski
ISBN:
9788324070374
Tłumacz:
Katarzyna Kmieć-Krzewniak
Tagi:
kuchnia kulinaria gotowanie Netflix
Średnia ocen
8,4 / 10
7 ocen 3 opinii

Oceń przeczytaną książkę
i
Dodaj książkę do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama

Książki autora

Reklama

Podobne książki

Więcej
więcej

Oceny

Średnia ocen
8,4 / 10
7 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinie [3]

Sortuj:
62
62

Na półkach:

Ta książka jest naprawdę niezwykła. Są tu nie tylko przepisy, ale również, a może przede wszystkim genialne sztuczki, techniki, pomysły na łączenie składników. To książka, która wyzwala fantazję w kuchni, w oparciu o twierdzenie, że do uzyskania doskonałego smaku wystarczą cztery składniki : sól, tłuszcz, kwas i ciepło. A reszta to nasza fantazja 😊. Salt Fat Acid Heat - to...

więcej Pokaż mimo to

634
173

Na półkach: , ,

Pełna recenzja na kate-in-bookland.blogspot.com

"Salt, Fat, Acid, Heat" zdecydowanie wyróżnia się na tle wielu podobnych tematycznie publikacji. Nie jest to zwyczajna książka kucharska. Autorka snuje w niej fascynującą opowieść pełną kulinarnej wiedzy, trafnych oraz praktycznych wskazówek i czyni to z bystrością oraz humorem. To publikacja, która uczy gotować dzięki...

więcej Pokaż mimo to

438
204

Na półkach: , ,

Samin Nosrad podkreśla w swojej książce "Salt Fat Acid Heat" , że nie trzeba być wybitnym i uzdolniony kucharzem, żeby gotować dobrze i smacznie. Wystarczy używać czterech kluczowych i niezbędnych elementów, żeby zachwycić innych swoimi potrawami. Mowa tu o soli, która ma wzmocnić smak, tłuszcz, który ma go wydobyć, kwas, który balansuje i wyrównuje danie oraz ciepło, które...

więcej Pokaż mimo to

Reklama

Dyskusje

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    68
  • Przeczytane
    7
  • Teraz czytam
    5
  • Posiadam
    3
  • Chcę w prezencie
    3
  • Książki kucharskie
    2
  • Kulinarne
    2
  • Kuchnia
    1
  • Chcę mieć
    1
  • Od wydawnictwa
    1


Reklama
Reklama

Tu pojawią się rekomendacje dla ciebie

Aby zobaczyć rekomendacje oceń 20 książek w serwisie

Oceń

Wypożycz z biblioteki

Reklama

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Salt Fat Acid Heat. Cztery składniki


Mogą Cię również zainteresować

Reklama

Przeczytaj także

zgłoś błąd