Wyjątkowy. O drodze do samego siebie

- nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
- Wyjątkowy. O drodze do samego siebie
- 2018-12-15
- 2018-12-15
"Wyjątkowy. O drodze do samego siebie" to książka wyjątkowa. Jej słowa wnikają głębiej niż tylko do umysłu. Dotykają uniwersalnych praw i prawd. Mówią w sposób prosty o wartościach i docierają do sedna nas samych.
Podczas czytania poczujesz radość, wzruszenie i ulgę, gdy wszystkie elementy układanki zwanej życiem cudownie się ułożą. Ze zdziwieniem spojrzysz na siebie i otaczający Cię świat, bo właśnie dotrze do Ciebie, po co się tu znalazłeś, jak funkcjonujesz, jaka jest Twoja droga i dokąd zmierzasz. A rozumiejąc siebie i znając swoje przeznaczenie - poczujesz spokój, harmonię i wewnętrzną wolność.
Jesteś oryginałem. Ktoś taki jak Ty jeszcze nie istniał i nigdy istnieć nie będzie. Odkrycie istoty własnej misji, własnej drogi, unikalnego zestawu talentów i podążanie ścieżką autentyczności - daje poczucie wyjątkowości i spokoju.
Kup Wyjątkowy. O drodze do samego siebie w ulubionej księgarni
Oceny książki Wyjątkowy. O drodze do samego siebie
18 użytkowników ma tytuł Wyjątkowy. O drodze do samego siebie na półkach głównych- Chcę przeczytać 16

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wyjątkowy. O drodze do samego siebie
Książka, która powinna znaleźć się w każdej domowej biblioteczce!! Ta książka przypomina, ze każdy jest wyjątkowy, ważny i niepowtarzalny. Warto po nią sięgnąć. Książka niedostępna w popularnych księgarniach. Ja kupiłam książkę bezpośrednio u autora na stronie http://etiq.icg-group.pl