Pretty Girl

- e-book
- 2018-06-02
- 2018-06-02
- angielski
Mila has been modeling her whole life. Discovered when she was young, she has spent her life in the spotlight. Fame brings both good and bad, but she never expected it to bring danger. When she has to hire a bodyguard she’s surprised by how much she wants his protection.
After an accident in the FBI that left Jax scarred, he decided to retire on his ranch in Colorado and finally have some peace and quiet. But when his buddy calls up and needs a favor, Jax can’t turn him down. Being a bodyguard wasn’t on his radar...until he laid eyes on her.
Warning: It’s easy to guard a body when all you wanna do is rub up against it. This alpha hero is ready to protect what’s his, but that won’t include birth control! Jump in this sticky-sweet romance with a heaping pile of sassy steam.
Kup Pretty Girl w ulubionej księgarni
- Wojskowi/Policjanci/Strażak 1
- Wojskowi/policjanci/komandosi 1
- Ebook 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pretty Girl
Nie jest to pierwsze opowiadanie jakie czytam tej autorki, dzięki czemu wiem czego mogę się spodziewać :) Akcja rozwija się szybko, głowni bohaterowie praktycznie nie mogą bez siebie żyć.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMila ma 20 lat a od 15 zajmuje się modelingiem. "Sława przynosi zarówno dobro, jak i zło, ale nigdy nie spodziewała się, że przyniesie jej niebezpieczeństwo. Kiedy musi zatrudnić ochroniarza, jest zaskoczona, jak bardzo chce jego ochrony.
Po wypadku w FBI, który pozostawił Jaxa w bliznach, postanowił przejść na emeryturę na swoim ranczo w Kolorado i wreszcie zaznać ciszy i spokoju. Ale kiedy dzwoni jego kumpel i potrzebuje przysługi, Jax nie może go odrzucić. Bycie ochroniarzem nie było na jego radarze… dopóki na nią nie spojrzał."
Samies Alfa i niewinna niewiasta w niebezpieczeństwie. Słodko, szybko i namiętnie. Typowa Alexa 😍
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPo wypadku w FBI, który pozostawił Jaxa w bliznach, postanowił przejść na emeryturę na swoim ranczo w Kolorado i wreszcie zaznać ciszy...