Paweł Fajdek. Petarda. Historie z młotem w tle

Okładka książki Paweł Fajdek. Petarda. Historie z młotem w tle autora Paweł Hochstim, Paweł Skraba, 9788381292757
Okładka książki Paweł Fajdek. Petarda. Historie z młotem w tle
Paweł HochstimPaweł Skraba Wydawnictwo: Sine Qua Non biografia, autobiografia, pamiętnik
biografia, autobiografia, pamiętnik
2018-10-31
2018-10-31

Kup Paweł Fajdek. Petarda. Historie z młotem w tle w ulubionej księgarnii

Oceny książki Paweł Fajdek. Petarda. Historie z młotem w tle

OPINIE i DYSKUSJE o książce Paweł Fajdek. Petarda. Historie z młotem w tle

Najbardziej podobały mi się te rzeczy o sporcie treningach zawodach i Dobywaniu medali. Pozostałe też.ciekawe bo to w końcu jego biografi. Na plus fajne komentarze sportowców rodziców czy trenerów.

Paweł Fajdek niedawno zdobył 5 tytuł Mistrza świata w Rzucie Młotem z rzędu, marzy o 7 i wierzę że mu się uda.
Książka wydana w 2018, to pierwsza z trzech które Mistrz zapowiada. Ta pierwsza miała być wesoła i jest. Są świetne anegdoty z dzieciństwa, czasów szkolnych.Są opisane liczne przygody i pomysły jakie młody Mistrz miał. Początki treningów, kariery. Pierwsze sukcesy imprezy, trenerzy.
Piękne są osobiste wątki o tym jak wytrwale zdobywał ukochaną. O pięknej miłości do córki, dbaniu o najbliższych.
Z mistrzem łączy mnie wiele obaj lubimy Tekkena , Fifę, i Dragon Balla.
Podobnie jak On byłem w szkole niezłym artystom i rozumiem jego ciekawe pomysły, oraz to że był pomysłodawcą wielu akcji.
Pięknie opisane męskie przyjaźnie,walka ze sobą, chęć rywalizacji i osiągnięcia wyników.
Serdecznie polecam.. Będziecie zaskoczeni tym jaki to ciekawy i złożony facet.
Mistrzu Medal na Igrzyskach zdobyty, wobec tego czekam na drugą książkę.

Świetna książka. Czyta się ją bardzo przyjemnie. Polecam każdemu.

Świetna książka. Czyta się ją bardzo przyjemnie. Polecam każdemu.

158 użytkowników ma tytuł Paweł Fajdek. Petarda. Historie z młotem w tle na półkach głównych
54 użytkowników ma tytuł Paweł Fajdek. Petarda. Historie z młotem w tle na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Paweł Fajdek. Petarda. Historie z młotem w tle

Okładka książki Otylia. Moja historia Paweł Hochstim, Otylia Jędrzejczak, Paweł Skraba
Otylia. Moja historia Paweł Hochstim, Otylia Jędrzejczak, Paweł Skraba
Okładka książki Zasypany. Życie na zakręcie Paweł Hochstim, Igor Sypniewski, Żelisław Żyżyński
Zasypany. Życie na zakręcie Paweł Hochstim, Igor Sypniewski, Żelisław Żyżyński

Cytaty z książki Paweł Fajdek. Petarda. Historie z młotem w tle