Ja wielkolud, ty kruszynka

Okładka książki Ja wielkolud, ty kruszynka autora Lilli L’Aronge, 9788364011504
Okładka książki Ja wielkolud, ty kruszynka
Lilli L’Aronge Wydawnictwo: Wytwórnia interaktywne, obrazkowe, edukacyjne
48 str. 48 min.
interaktywne, obrazkowe, edukacyjne
Ich gross du klein
2018-04-02
2018-04-02
48 min.
Maria Kwiatkowska

Kup Ja wielkolud, ty kruszynka w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ja wielkolud, ty kruszynka

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ja wielkolud, ty kruszynka

To zapewne opowiesc dla maluchow. Czytalabym juz roczniakowi, ale ta ksiazka nawet nie jest tekturowa. Moje dzieci blyskawicznie by ja pozarly. Z racji jednak faktu, ze 7-latka uczy sie czytac bardzo odpowiada jej fakt, ze na stronie sa tylko dwa slowa w dodatku z ilustacji mozna wywnioskowac co jest napisane, wiec jako jedna z pierwszych ksiazek jest ona idealna. Dziecko czuje sie zmotywowane, tresc jest zabawna(swietnie oddaje trudy macie- i tacierzynstwa),a ilustracje urocze. Nie zaszkodziloby jednak, gdyby to byla kartonowka, mysle, ze wszyscy by na tym zyskali.

Arcyzabawna książeczka do czytania na głos przedszkolakom. Świetna również dla początkujących czytelników.

Książeczki Lilli L’Aronge o rodzinie łasic to nasze ostatnie biblioteczne odkrycie! Poprzez zabawne ilustracje i gry słowne autorka przedstawia w humorystyczny sposób sytuacje z życia rodziców i ich dzieci.

73 użytkowników ma tytuł Ja wielkolud, ty kruszynka na półkach głównych

Okładka książki W moim sercu. Księga uczuć Christine Roussey, Jo Witek
W moim sercu. Księga uczuć Christine Roussey, Jo Witek
Okładka książki Najlepsza zupa na świecie Mar Ferrero, Susanna Isern
Najlepsza zupa na świecie Mar Ferrero, Susanna Isern

Cytaty z książki Ja wielkolud, ty kruszynka

Dodaj cytat z książki Ja wielkolud, ty kruszynka