Złoty kłębek. Wiesze do snu

Okładka książki Złoty kłębek. Wiesze do snu autora Joanna Papuzińska, 9788328031920
Okładka książki Złoty kłębek. Wiesze do snu
Joanna Papuzińska Wydawnictwo: Grupa Wydawnicza Foksal, Wilga literatura dziecięca
16 str. 16 min.
9788328031920

Kup Złoty kłębek. Wiesze do snu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Złoty kłębek. Wiesze do snu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Złoty kłębek. Wiesze do snu

Świetny zbiór. Pełen ciepła i humoru. Polecam.

Świetny zbiór. Pełen ciepła i humoru. Polecam.

Przyznam uczciwie, że kupiłam na szybko ze względu na przepiękne i dopracowane ilustracje. Czytam z 3,5 latkiem i 2 latkiem i również uczciwie przyznam, że te wiersze mają w sobie "coś". Czyta się je mile dla ucha, rzeczywiście koją do snu. Można naprawdę przenieść się do krainy złotego kłębka. A dzięki ilustracjom nie nudzi się czytanie ich po raz milionowy:-)

Książka całokartonowa. Wierszyki jak wierszyki, bez szału, ale ilustracje... śliczne!

13 użytkowników ma tytuł Złoty kłębek. Wiesze do snu na półkach głównych
10 użytkowników ma tytuł Złoty kłębek. Wiesze do snu na półkach dodatkowych

Okładka książki Od Asiuni do Joanny. Życie pod Bajdułem Joanna Papuzińska, Anna Sobowiec
Od Asiuni do Joanny. Życie pod Bajdułem Joanna Papuzińska, Anna Sobowiec
Okładka książki Opowieści biblijne Anna Gensler, Grzegorz Gortat, Grzegorz Kasdepke, Maria Ewa Letki, Jarosław Mikołajewski, Joanna Papuzińska, Eliza Piotrowska, Wojciech Widłak, Marcin Wroński
Okładka książki Zabawianki Agnieszka Frączek, Danuta Gellnerowa, Maria Konopnicka, Joanna Papuzińska, Marcin Przewoźniak, Małgorzata Strzałkowska, Julian Tuwim

Cytaty z książki Złoty kłębek. Wiesze do snu

Dodaj cytat z książki Złoty kłębek. Wiesze do snu