Złoty kłębek. Wiesze do snu

- 2016-05-04
- 2016-05-04
- 16 min.
- 9788328031920
Kontynuacja serii boardbooków z klasyką wierszy dla dzieci. Piękne wiersze cenionej poetki, do czytania w sam raz przed snem.
Kup Złoty kłębek. Wiesze do snu w ulubionej księgarni
Oceny książki Złoty kłębek. Wiesze do snu
13 użytkowników ma tytuł Złoty kłębek. Wiesze do snu na półkach głównych- Przeczytane 13
- 2018 1
- Biblioteka 1
- Z😸bazarków 1
- Literatura polska 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Złoty kłębek. Wiesze do snu
Świetny zbiór. Pełen ciepła i humoru. Polecam.
Świetny zbiór. Pełen ciepła i humoru. Polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzyznam uczciwie, że kupiłam na szybko ze względu na przepiękne i dopracowane ilustracje. Czytam z 3,5 latkiem i 2 latkiem i również uczciwie przyznam, że te wiersze mają w sobie "coś". Czyta się je mile dla ucha, rzeczywiście koją do snu. Można naprawdę przenieść się do krainy złotego kłębka. A dzięki ilustracjom nie nudzi się czytanie ich po raz milionowy:-)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka całokartonowa. Wierszyki jak wierszyki, bez szału, ale ilustracje... śliczne!