Reklama

Technologia piwa i słodu

Wolfgang Kunze
8,0 / 10
1 ocen 1 opinii
hobby 711 str.
Tytuł oryginału:
Technologia piwa i słodu
Data wydania:
1999-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1999-01-01
Liczba stron:
711
Język:
polski
ISBN:
8391084515
Wydawnictwo:
Kategoria:
hobby
Tagi:
piwo warzenie kopyra browar


Tytuł oryginału:
Technologia piwa i słodu
Data wydania:
1999-01-01
Liczba stron:
711
Język:
polski
ISBN:
8391084515
Wydawnictwo:
Kategoria:
hobby
Tagi:
piwo warzenie kopyra browar

Średnia ocen
8,0 / 10
1 ocen 1 opinii

Oceń przeczytaną książkę
Dodaj książkę do biblioteczki

Kup książkę

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama
Reklama

Podobne książki

Więcej
więcej

Oceny

Średnia ocen
8,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinie [1]

Sortuj:
324
255

Na półkach:

Jak dotąd jest to bodaj najbardziej wartościowa oraz szczegółowa pozycja na temat piwowarstwa na polskim rynku wydawniczym, która przetłumaczona została na język polski. Na przeszło siedmiuset stronach niemiecki autor przedstawia najdrobniejsze niuanse dotyczące przygotowania, jakości i walorów poszczególnych surowców. Z perspektywy człowieka interesującego się piwowarstwem dom...

więcej Pokaż mimo to

Reklama

Książka na półkach


Reklama

Reklama
Reklama

Tu pojawią się rekomendacje dla ciebie

Aby zobaczyć rekomendacje oceń 20 książek w serwisie

Oceń

Wypożycz z biblioteki

Reklama

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Technologia piwa i słodu


Mogą Cię również zainteresować

Reklama

Przeczytaj także

zgłoś błąd