Szafran

Okładka książki Szafran autora Michał P. Lipka, 9788393779772
Okładka książki Szafran
Michał P. Lipka Wydawnictwo: Fundacja Wengroove Cykl: Księga Twardowskiego (tom 2) horror
horror
Księga Twardowskiego (tom 2)
2017-06-21
2017-06-21

Kup Szafran w ulubionej księgarnii

Oceny książki Szafran

OPINIE i DYSKUSJE o książce Szafran

Całkiem przyjemna lektura i to pomijając fakt, że autor lubuje się w wszelkiego rodzaju okropnościach, a tu się nawet ograniczył, a nawet zaniechał. Zdecydowanie lepsze od części pierwszej. Widać że pisarz rozwinął swój warsztat. Tym przyjemniej się taką powieść czyta, znając wcześniejsze dokonania itp.
Tak że polecam. A za opisanie mojej osoby autor dostanie przy najbliższej okazji kopa w zad.

Tak że polecam. A za opisanie mojej osoby autor dostanie przy...

19 użytkowników ma tytuł Szafran na półkach głównych
6 użytkowników ma tytuł Szafran na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Szafran

Okładka książki Antologia z dreszczykiem Elżbieta Barczyk, Marta Choińska-Młynarczyk, Marzena Herka-Kistela, Natalia Kowalska, Michał P. Lipka, Emilia Małecka, Grzegorz Maryniec, Katarzyna Michalska, Alan Osiński, Piotr Perkowski, Jan Piekutowski, Matt Piotrowski, Krzysztof T. Rapcia, Mateusz Romański, Weronika Róż, Jerzy Salamon, Zachariasz Suchodolski, Piotr Żymełka
Okładka książki Ka-tet 19/99 #5 (zima/lato 2025) Marcin Bartoś, Dariusz Jacek Bednarczyk, Piotr Burzyński, Szymon Czerniak, Krzysztof T. Dąbrowski, Talal Fleischmann, Jacek Fleiszfreser, Mateusz Flont, Karolina Hylko, Wojciech Kajtoch, Patryk Kosenda, Szawi Kuźnicka, Jacek Łabędzki, Michał P. Lipka, Mateusz Oszust, Rafał Pietrzyk, M.J. Rambert, Patryk Sankiewicz, Anna Skaza Morgenstern, Robert Skaza, Joanna Szychowska, Jakub Wczasek, Zuzanna Wrona, Mati Yasss
Okładka książki Konstelacja grozy. Spaczeni Lovecraftem Karolina Borucka, Alicja Broncel, Przemysław Budziński, Szymon Ceglarski, Grzegorz Ćwieluch, Norbert Góra, Artur Grzelak, Oskar Kamiński, Michał P. Lipka, Adrian Liput, Adam Loraj, Mariusz Olejniczak, Tadeusz Oszubski, Jarosław Adam Pankowski, Marek Pietrachowicz, Kamil Radoń, Małgorzata Sanchez, Ernest Smutalski, Zuzanna Szymczak, Flora Woźnica, Zeter Zelke
Okładka książki Zakamarki nocy Łukasz Dubaniowski, Kaja Flaga-Andrzejewska, Agnieszka Fulińska, Adrian Iwaniak, Paulina Kajoch, Mariusz Kaszyński, Marek Kolenda, Michał P. Lipka, Rafał Łoboda, Marcin Bartosz Łukasiewicz, Jarosław Adam Pankowski, Marek Pieczara, Weronika Rogalska, Hubert Smolarek, Ola Sukiennik, Krzysztof Szabla, Przemysław Trafalski, Barbara Uznańska-Loch, Emil Zawadzki, Robert Zawadzki, Olga Zegartowska, Piotr Żymełka
Okładka książki BZIK eXXXtra #1 J.P. Ahonen, Dawid Bordewicz, Mieczysław Fijał, Paweł Koller, Maciej Kur, Michał P. Lipka, Adam Szary, Telari, Jarosław Wojtasiński, Arnold Woliński, Dawid Żurawski
Okładka książki Ka-tet 19/99 #4 (lato 2024) Andreo Andrés, Maciek Bednarski, Piotr Burzyński, Mikołaj Czabański, Talal Fleischmann, Mateusz Flont, Agata Francik, Jarosław Hanzel, Wojciech Kajtoch, Szawi Kuźnicka, Jacek Łabędzki, Michał P. Lipka, Urszula Maciuga, Mateusz Oszust, Kamil Pakuła, Magdalena Paluch, Karol Porzycki
Okładka książki Obłąkane historie Dagmara Adwentowska, Jakub Chilimończyk, Agata Francik, Lidia Gręda, Nika Gris, Adrian Iwaniak, Paulina Kajoch, Marek Kolenda, Michał P. Lipka, Adam Loraj, Krzysztof Marciński, Karol Matlachowski, Wiktor Matyszkiewicz, Wioletta Mielnik, Marcin Nadratowski, Jarosław Adam Pankowski, Aneta Pazdan, Artur Pomierny, Agata Poważyńska, Hubert Smolarek, Piotr Tomczak

Cytaty z książki Szafran

Michał P. Lipka Szafran Zobacz więcej