Tajemnica za tajemnicą

- literatura dziecięca
- Magiczna kwiaciarnia (tom 1)
- Der Magische Blumenladen. Ein Geheimnis kommt selten allein
- 2017-01-01
- 2017-01-01
Odkąd pojawiła się ciocia Abigail, Violet każdą wolną chwilę spędza w jej kwiaciarni. Z zamiłowaniem uczy się pielęgnować złotożółte narcyzy i jasnoniebieskie hiacynty, a gdy nikt nie patrzy... zapoznaje się z Magiczną księgą kwiatów.
Dziewczynka wie, że to zakazany przedmiot, ale tylko dzięki niemu może pomóc pianistce Fiorelli i nauczycielowi Bachelorowi. Jak wielkie zamieszanie wprowadzi moc zaczarowanych roślin? Na straży jakiej tajemnicy stoją kot Lord Nelson i papuga Lady Madonna ? I dlaczego przeszłość cioci jest taka zagadkowa?
Dajcie się zaprosić do magicznej kwiaciarni! Może okaże się, że i Wasz bukiet nie jest całkiem zwyczajny!
Kup Tajemnica za tajemnicą w ulubionej księgarni
Oceny książki Tajemnica za tajemnicą
14 użytkowników ma tytuł Tajemnica za tajemnicą na półkach głównych- Przeczytane 11
- Dla dzieci i młodzieży 2
- Książeczki córeczki 1
- 2020 1
- 📖 dziecięca/młodzieżowa 1
- 2017 1
- Rok 2017 1
- Czytam na głos 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tajemnica za tajemnicą
Sympatyczna opowieść na letnie popołudnia.
Sympatyczna opowieść na letnie popołudnia.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo sympatyczna i pozytywną książeczka dla dzieci w wieku 9-10 lat. Polecam.
Bardzo sympatyczna i pozytywną książeczka dla dzieci w wieku 9-10 lat. Polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPowiem tylko ,że warto przeczytać ,ponieważ jest to dalszy ciąg przygód Magicznej Kwiaciarni.