Pamiątka z Wenecji. Zakochany szejk

- literatura obyczajowa, romans
- Scandalous Sheikh Brides (tom 2)
- Harlequin Światowe Życie DUO
- The Ruthless Greek's Return. Traded to the Desert Sheikh
- 2017-02-02
- 2017-02-02
- Ewa Pawełek, Katarzyna Panfil
Amaya zgodziła się poślubić szejka Kaviana dla dobra rodziny i kraju, jednak w dniu zaręczyn przestraszyła się go i uciekła. Był bardziej władczy i apodyktyczny niż jej ojciec i brat razem wzięci – a takich mężczyzn przysięgła sobie unikać. Pół roku udaje jej się skutecznie ukrywać, lecz w końcu Kavian odnajduje ją w odległym zakątku Kanady. Amaya wraca z nim do pałacu, przygotowana na najgorsze. Nie wierzy, by Kavian potrafił ją uszczęśliwić…
Kup Pamiątka z Wenecji. Zakochany szejk w ulubionej księgarni
Oceny książki Pamiątka z Wenecji. Zakochany szejk
62 użytkowników ma tytuł Pamiątka z Wenecji. Zakochany szejk na półkach głównych- Przeczytane 51
- Harlequin 7
- Przeczytane 2017 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pamiątka z Wenecji. Zakochany szejk
Pseudoromantyczna szmira
Pseudoromantyczna szmira
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCaitlin Crews - "Zakochany szejk"
Caitlin Crews - "Zakochany szejk"
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZakochany szejk 8/10
Zakochany szejk 8/10
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZakochany szejk
Zakochany szejk