rozwińzwiń

Science in the Kitchen and the Art of Eating Well

Okładka książki Science in the Kitchen and the Art of Eating Well Pellegrino Artusi
Okładka książki Science in the Kitchen and the Art of Eating Well
Pellegrino Artusi Wydawnictwo: University of Toronto Press kulinaria, przepisy kulinarne
653 str. 10 godz. 53 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
University of Toronto Press
Data wydania:
2003-12-27
Data 1. wydania:
2003-12-27
Liczba stron:
653
Czas czytania
10 godz. 53 min.
Język:
angielski
ISBN:
9780802086570
Średnia ocen

10,0 10,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
10,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
14
7

Na półkach: , ,

Sporo tradycyjnej kuchni włoskiej z każdego regionu. Dzieło pisane jeszcze przed inwazją pseudokreatywnych blogerów, więc znajdziecie tutaj prawdziwie klasyczne receptury. Szkoda że polska wersja nie zachowała typografii wydania LdP, która jest po prostu obłędna.

Sporo tradycyjnej kuchni włoskiej z każdego regionu. Dzieło pisane jeszcze przed inwazją pseudokreatywnych blogerów, więc znajdziecie tutaj prawdziwie klasyczne receptury. Szkoda że polska wersja nie zachowała typografii wydania LdP, która jest po prostu obłędna.

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    5
  • Posiadam
    2
  • Sprzedam
    1
  • Kuchnia
    1
  • Przeczytane
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Science in the Kitchen and the Art of Eating Well


Podobne książki

Przeczytaj także