rozwińzwiń

The Food of Morocco

Okładka książki The Food of Morocco Paula Wolfert
Okładka książki The Food of Morocco
Paula Wolfert Wydawnictwo: Bloomsbury Publishing kulinaria, przepisy kulinarne
528 str. 8 godz. 48 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Bloomsbury Publishing
Data wydania:
2012-08-30
Data 1. wydania:
2012-08-30
Liczba stron:
528
Czas czytania
8 godz. 48 min.
Język:
angielski
ISBN:
9781408827468
Tagi:
Maroko kuchnia arabska kulinaria przepisy
Średnia ocen

9,0 9,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
9,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
88
33

Na półkach: , ,

Sztandarowa pozycja jeśli chodzi o kuchnię marokańską. Znajdziemy tutaj nie tylko przepisy na sztandarowe dania tej kuchni ale i opisy najpopularniejszych składników oraz technik przygotowywania dań, mieszanek przypraw oraz wyszczególnienie potraw z różnych regionów Maroka. Pomiędzy tym wszystkim autorka wplotła krótkie anegdoty i historie. Książka jest pięknie wydana, ponad 500 kremowych stron zdobią znakomite fotografie, którymi wbrew panującej modzie w tej dziedzinie literatury nie jest to dzieło przeładowane. Jedynym minusem są nieliczne potrawy które autorka nieco 'uzachodniła'. Aż wstyd że do tej pory "The Food of Morocco" nie została wydana po polsku.

Sztandarowa pozycja jeśli chodzi o kuchnię marokańską. Znajdziemy tutaj nie tylko przepisy na sztandarowe dania tej kuchni ale i opisy najpopularniejszych składników oraz technik przygotowywania dań, mieszanek przypraw oraz wyszczególnienie potraw z różnych regionów Maroka. Pomiędzy tym wszystkim autorka wplotła krótkie anegdoty i historie. Książka jest pięknie wydana,...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    1
  • Posiadam
    1
  • Z polecenia
    1
  • Kuchnia
    1
  • Przeczytane
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki The Food of Morocco


Podobne książki

Przeczytaj także