Relentless: From Good to Great to Unstoppable

Okładka książki Relentless: From Good to Great to Unstoppable autora , 9781476714202
Okładka książki Relentless: From Good to Great to Unstoppable
Wydawnictwo: Scribner poradniki
poradniki
2014-03-11
2014-03-11

Kup Relentless: From Good to Great to Unstoppable w ulubionej księgarnii

Oceny książki Relentless: From Good to Great to Unstoppable

OPINIE i DYSKUSJE o książce Relentless: From Good to Great to Unstoppable

Przeczytałam naprawdę wiele książek na temat samorozwoju, doskonalenia się, motywacji oraz nawyków. Pokładałam duże nadzieje w tej książce. Myślałam, że da mi takiego "motywacyjnego kopa". Tymczasem jest to chyba najgorsza książka z tej tematyki jaką miałam nieprzyjemność czytać. Nie pamiętam kiedy czytanie jakieś książki tak bardzo mnie denerwowało. Przede wszystkim ta książka nie wnosi nic, absolutnie nic nowego. Jednak najgorsze są wartości, które przekazuje.. np.: lepiej, żeby się ciebie bali niż cie lubili; niech cie nienawidzą, to tylko pokazuje ich słabość i tylko sprawia, ze masz większą władzę; osiągaj cele "by any means", jeśli przez to inni będą cię uważać za złą osobę, możesz z tym żyć, bo cie to w ogóle nie obchodzi, inni nie muszą cię lubić. To tylko niektóre z "fantastycznych" myśli autora..Rozumiem, że on przekłada świat koszykówki na życie, ale są granice.. Jeśli wszyscy na świecie mieliby taką filozofię osiągania celów i sukcesów, to chyba życie na naszej planecie byłoby nie do zniesienia. Naprawdę, żałuję każdego grosza wydanego na tę książkę i serdecznie jej nie polecam!

Daję 10, Grover to wymiatacz nad wymiatacze, książka dla sportowców idealna, dla zwykłych ludzi też, motywuje, podnosi poprzeczkę i Twoje standardy. Przeczytasz i jak będziesz stosował to na pewno urośniesz. Zdecydowanie warta swojej ceny.

49 użytkowników ma tytuł Relentless: From Good to Great to Unstoppable na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Relentless: From Good to Great to Unstoppable na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Relentless: From Good to Great to Unstoppable

Dodaj cytat z książki Relentless: From Good to Great to Unstoppable