Boba Fett: Maze of Deception

Okładka książki Boba Fett: Maze of Deception autorstwa Elizabeth Hand
Okładka książki Boba Fett: Maze of Deception autorstwa Elizabeth Hand
Elizabeth Hand Wydawnictwo: Scholastic Cykl: Boba Fett (tom 3) fantasy, science fiction
Boba Fett (tom 3)
2003-04-01
2003-04-01
angielski
Trust no one. Especially a bounty hunter.

When he died in the first Clone War battle, Jango Fett left a fortune somewhere on the planet of Aargau. The bounty hunter Aurra Sing is the only person who knows where the fortune is. But Jango's son, Boba Fett, is the only person who can get to it.

Aurra Sing needs Boba, and Boba needs Aurra Sing. But there's no way they can trust each other. Every move could be a deception. Every word could be a lie.

As the search for Jango Fett's legacy becomes dangerously complicated, young Boba Fett must outsmart and outmaneuver enemies of all kinds—even hidden ones. His future as a bounty hunter depends on it.

Kup Boba Fett: Maze of Deception w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Boba Fett: Maze of Deception

Opinie i dyskusje o książce Boba Fett: Maze of Deception

4 użytkowników ma tytuł Boba Fett: Maze of Deception na półkach głównych

Okładka książki Stories : all new tales Richard Adams, Kurt Andersen, Lawrence Block, Jonathan Carroll, Jeffery Deaver, Roddy Doyle, Jeffrey Ford, Neil Gaiman, Elizabeth Hand, Joanne Harris, Joe Hill, Kat Howard, Diana Wynne Jones, Joe R. Lansdale, Michael Moorcock, Walter Mosley, Stewart O'Nan, Joyce Carol Oates, Chuck Palahniuk, Carolyn Parkhurst, Jodi Picoult, Tim Powers, Al Sarrantonio, Michael Marshall Smith, Peter Straub, Michael Swanwick, Gene Wolfe
Okładka książki Wielka księga horroru, t.1 Peter William Atkins, Michael Bishop, Ramsey Campbell, Mark Chadbourn, Christopher Folwer, John Gordon, Elizabeth Hand, Stephen Jones, Joseph E. Lake, Joel Lane, Mark Morris, Nicholas Royle, Lynda E. Rucker, Mark Samuels, Al Sarrantonio, David J. Schow, Gene Wolfe
Okładka książki Songs of the Dying Earth. Stories in Honor of Jack Vance Kage Baker, Glen Cook, Terry Dowling, Gardner Dozois, Phyllis Eisenstein, Neil Gaiman, Elizabeth Hand, Matthew Hughes, Dean Koontz, Tanith Lee, George R.R. Martin, Elizabeth Moon, Mike Resnick, Lucius Shepard, Robert Silverberg, Dan Simmons, Byron Tetrick, Jeff VanderMeer, Paula Volsky, Howard Waldrop, Liz Williams, Tad Williams, Walter Jon Williams, John C. Wright
Elizabeth Hand
Elizabeth Hand
Urodzona w USA, laureatka wielu nagród literackich z dziedziny SF, m.in.: Nebula Award i World Fantasy Award (1995). Autorka takich książek jak: "Winterlong", "Aestival Tide", "Icarus Descending", "Waking the Moon", a także ksiażki na podstawie scenariusza Terry'ego Gilliama do filmu "12 Małp".

Cytaty z książki Boba Fett: Maze of Deception

Dodaj cytat z książki Boba Fett: Maze of Deception