Mądra Mysz. Mamy przyjaciela piłkarza

- 2011-01-01
- 2011-01-01
- 24 min.
- Bolesław Ludwiczak
Kuba jest prawdziwym, zawodowym piłkarzem. Gra naprawdę dobrze, ma mnóstwo fanów. Ale czy jego drużynie uda się wygrać najważniejszy mecz o awans? Książeczka dla wielbicieli piłki nożnej.
Tekst: Andreas Hoffmann
Ilustracje: Jan Birck
Kup Mądra Mysz. Mamy przyjaciela piłkarza w ulubionej księgarni
Oceny książki Mądra Mysz. Mamy przyjaciela piłkarza
31 użytkowników ma tytuł Mądra Mysz. Mamy przyjaciela piłkarza na półkach głównych- Przeczytane 22
- Z biblioteki 2
- 2024 2
- Dziecionkowe 1
- Krzyś - Biblioteka 2k22 1
- Dla dzieci i nie tylko 1
- 2023 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mądra Mysz. Mamy przyjaciela piłkarza
Wszystko, co trzeba wiedzieć na temat meczu piłki nożnej.
Wszystko, co trzeba wiedzieć na temat meczu piłki nożnej.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tomalewielkieksiazki.blogspot.com
Oczywiście nasi bohaterowie dowiadują się, jak wygląda trening piłkarski, opieka masażysty czy lekarza. Poznają też medialną stronę zawodu piłkarza. Wywiady do gazet i telewizji, spotkania z fanami, rozdawanie autografów. No cóż wielki świat :)
A tak poważnie, książeczka rzeczywiście skupia się na zaprezentowaniu samego meczu piłki nożnej, zasady, reguły, rzutów karnych, rożnych fauli. Jest też oczywiście kartka za przewinienie i to od razu czerwona. Dzieje się. No i w końcu nie każdy ma przyjaciela piłkarza, więc może chciałby o nim poczytać, zwłaszcza, że w tej opowieści staje się bohaterem ważnego meczu.
malewielkieksiazki.blogspot.com
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGratka dla fanów piłki nożnej. Mamy tutaj praktycznie relację z meczu i to pierwszoligowego!
A tak...