Działalność organizacji pozarządowych na rzecz realizacji celów publicznych

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Działalność organizacji pozarządowych na rzecz realizacji celów publicznych w ulubionej księgarnii

Oceny książki Działalność organizacji pozarządowych na rzecz realizacji celów publicznych

OPINIE i DYSKUSJE o książce Działalność organizacji pozarządowych na rzecz realizacji celów publicznych

Okładka książki Podmiotowość samorządu terytorialnego a zakres jego zadań i kompetencji Agata Barczewska-Dziobek, Krzysztof Chochowski, Anna Fogel, Paweł Izdebski, Anna Kawecka, Przemysław Kledzik, Jakub Krawczyk, Tomasz Libera, Katarzyna Małysa-Sulińska, Bogusław Przywora, Mikołaj Pułło, L. Kwaśnicki Radosław, Mirosław Stec, Katarzyna Szlachetko, Daniel Wacinkiewicz, Grażyna Zalas
Okładka książki Administracja publiczna i prawo administracyjne wobec integracji europejskiej Andrzej Bałaban, Anna Barczak, Dariusz Bzdyra, Jarosław Dobkowski, Piotr Dobosz, Mirella Drab, Ewa Góral, Marek Górski, Przemysław Kledzik, Kamil Klonowski, Zbigniew Kopacz, Joanna Lemańska, Ofiarska Małgorzata, Aleksandra Monarcha-Matlak, Janusz Niczyporuk, Andrzej Ortylewski, Yvo Peeters, Stanisław Pieprzny, Piotr Przybysz, Joanna Radwanowicz, Marcin Roliński, Andrzej Skoczylas, Iwona Skrzydło-Niżnik, Janusz Sługocki, Eugeniusz Smoktunowicz, Roman Sowiński, Jakub Stankiewicz, Marek Stefaniuk, Andrzej Sylwestrzak, Jan Szreniawski, Elżbieta Ura, Stanisław Wach, Daniel Wacinkiewicz

Cytaty z książki Działalność organizacji pozarządowych na rzecz realizacji celów publicznych