"NOWY WSPANIAŁY ŚWIAT?" Moda, konsumpcja i rozrywka jako nowe style życia

Okładka książki "NOWY WSPANIAŁY ŚWIAT?" Moda, konsumpcja i rozrywka jako nowe style życia autora Wojciech Jerzy Muszyński, 9788376114620
Wojciech Jerzy Muszyński Wydawnictwo: Seria: Przestrzenie życia społecznego nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
Przestrzenie życia społecznego
2009-01-01
2009-01-01

Kup "NOWY WSPANIAŁY ŚWIAT?" Moda, konsumpcja i rozrywka jako nowe style życia w ulubionej księgarnii

Oceny książki "NOWY WSPANIAŁY ŚWIAT?" Moda, konsumpcja i rozrywka jako nowe style życia

OPINIE i DYSKUSJE o książce "NOWY WSPANIAŁY ŚWIAT?" Moda, konsumpcja i rozrywka jako nowe style życia

9 użytkowników ma tytuł "NOWY WSPANIAŁY ŚWIAT?" Moda, konsumpcja i rozrywka jako nowe style życia na półkach głównych

Tagi i tematy do książki "NOWY WSPANIAŁY ŚWIAT?" Moda, konsumpcja i rozrywka jako nowe style życia

Okładka książki Migawki z okupowanej Warszawy: 1939 Mariusz Bechta, Jerzy Eisler, Elżbieta Kowalczyk, Kazimierz Krajewski, Urszula Kraśnicka-Zajdler, Tomasz Łabuszewski, Wojciech Jerzy Muszyński, Bartłomiej Noszczak, Patryk Pleskot, Tomasz Roguski, Konrad Rokicki, Tadeusz Ruzikowski, Robert Spałek, Michał Zarychta, Maciej Żuczkowski
Okładka książki Architekt wielkiej Polski. Roman Dmowski 1864–1939 Wojciech Jerzy Muszyński, Jolanta Mysiakowska-Muszyńska
Okładka książki Józef Dowbor- Muśnicki 1867-1937 Wojciech Jerzy Muszyński, Rafał Sierchuła
Józef Dowbor- Muśnicki 1867-1937 Wojciech Jerzy Muszyński, Rafał Sierchuła

Cytaty z książki "NOWY WSPANIAŁY ŚWIAT?" Moda, konsumpcja i rozrywka jako nowe style życia