Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów

Okładka książki Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów autora Victor Arriagada (Vicar) Rios,
Okładka książki Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów
Victor Arriagada (Vicar) Rios Wydawnictwo: Egmont Polska komiksy
48 str. 48 min.
komiksy
1991-01-01
1991-01-01
48 min.

Kup Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów

Na skutek typowego pecha Donalda on i Siostrzeńcy przenoszą się w czasy Wikingów - grabieże, dalekie wyprawy, walka z bykiem, no i ... lista zakupów! Byłoby tylko "dobre", ale już na pierwszej stronie jest pomnik Korneliusza Kupernogi ;p, więc ja - wychowana na Kwaczaku nie mogę się powstrzymać ze śmiechu - no i oczywiście jest jeszcze "Podręcznik Małego Szperacza" ;p.

18 użytkowników ma tytuł Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów na półkach głównych
10 użytkowników ma tytuł Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów

Okładka książki Kaczor Donald 8/2025 Jos Beekman, Jim Kenner, Gaute Moe, Daniel Pérez, Victor Arriagada (Vicar) Rios
Okładka książki Kalendarz Adwentowy Maya Åstrup, Giampaolo Barosso, Bob Bartholomew, Giovan Battista Carpi, José Ramón Bernado, Daniel Branca, Enrique Cerdán Fuentes, José Colomer Fonts, Bruno Concina, François Corteggiani, Cèsar Ferioli Pelaez, Andrea Freccero, Antoni Gil-Bao, Janet Gilbert, Jens Hansegård, Mau Heymans, Paul Hoogma, Carsten Jacobsen, Frank Jonker, Jim Kenner, Kari Korhonen, Carol McGreal, Pat McGreal, Arild Midthun, Gaute Moe, Knut Nærum, Terje Nordberg, Carmen Pérez, Stefan Petrucha, Stefan Printz-Påhlson, Miquel Pujol, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Marco Rota, Gorm Transgaard, Noel Van Horn, William Van Horn, Silvia Ziche
Okładka książki To właśnie Donald! Alessandro Barbucci, Silvio Camboni, Giorgio Cavazzano, Bruno Concina, Gianfranco Cordara, Bruno Enna, Stefano Enna, Miguel Fernandez Martinez, Andrea Freccero, Luciano Gatto, Janet Gilbert, Per Hedman, Jørgen Jensen, Michele Mazzon, Roberta Migheli, Paola Mulazzi, Carlo Panaro, Marco Pavone, Giustina Porcelli, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Marco Rota, Donald Soffritti, Nicola Tosolini
Okładka książki Kalendarz adwentowy Tom Anderson, Bob Bartholomew, Ignasi Calvet Estéban, Brian Claxton, Flor Collins, José Colomer Fonts, Del Connell, José Ismael Escandell Mengual, Miguel Fernandez Martinez, Andrea Freccero, Nick George, Evert Geradts, Antoni Gil-Bao, Janet Gilbert, Paul Halas, Tino Santanach Hernandez, Lars Jensen, Joel Katz, Jim Kenner, Vic Lockman, Tormod Løkling, Carol McGreal, Pat McGreal, Lucio Michieli, Arild Midthun, José Maria Millet Lopez, Gaute Moe, Paul Murry, Knut Nærum, Ole Steen Pallesen, Carmen Pérez, Daniel Pérez, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Francisco Rodriguez Peinado, Marco Rota, Maria José Sánchez Núñez, Romano Scarpa, Tony Strobl, Josep Tello Gonzalez, Maximino Tortajada Aguilar, Gorm Transgaard
Okładka książki Kaczor Donald 05/2024 Carl Barks, Thomas Cabellic, Robbert Damen, Miguel Fernandez Martinez, Tony Fernández, Michela Frare, Mette Hald, Monica Manzoni, Carmen Pérez, Andreas Pihl, Dave Rawson, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Sune Troelstrup
Okładka książki Nasz wielki Donald Flemming Andersen, Carl Barks, Jos Beekman, Giorgio Cavazzano, Rodolfo Cimino, José Colomer Fonts, Francesco D'Ippolito, Massimo De Vita, Evert Geradts, Michael T. Gilbert, Frans Hasselaar, Kure Henning, Mau Heymans, Frank Jonker, Walt Kelly, John Lustig, Ted Osborne, Enriqueta Perea, Carmen Pérez, Daniel Pérez, Andreas Pihl, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Francisco Rodriguez Peinado, Don Rosa, Marco Rota, Romano Scarpa, Ulrich Schröder, Jaakko Seppälä, Alessandro Sisti, Peter Snejbjerg, Tony Strobl, Al Taliaferro, Riley Thomson, William Van Horn
Okładka książki Kaczor Donald 06/2023 Flemming Andersen, Tom Anderson, Cèsar Ferioli Pelaez, Miguel Fernandez Martinez, Mette Hald, Mau Heymans, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Frauke Schmickl, Gorm Transgaard
Victor Arriagada (Vicar) Rios
Victor Arriagada (Vicar) Rios
Víctor Arriagada Ríos (znany pod pseudonimem Vicar) (ur. 16 kwietnia 1934 w Santiago de Chile, zm. 3 stycznia 2012 tamże[1]) - chilijski grafik, jeden z najsłynniejszych twórców komiksów z Kaczorem Donaldem, Sknerusem McKwaczem i innymi disnejowskimi postaciami, uczeń Carla Barksa, przez wielu uważany za jego następcę. W 2001 nagrodzony nagrodą Kemi-Comic-Saloon za całokształt twórczości.

Okładka książki Miasto milczących rewolwerów Tibor Cs. Horváth, Ernö Zöràd
Miasto milczących rewolwerów Tibor Cs. Horváth, Ernö Zöràd
Okładka książki Nowa wyspa skarbów Mirosław Stecewicz, Jerzy Wróblewski
Nowa wyspa skarbów Mirosław Stecewicz, Jerzy Wróblewski
Okładka książki Bambi. Tam, gdzie słońce zachodzi seledynowo. Podróże Jamesa Cooka. Koncert kaprala. Janusz Christa, Tibor Cs. Horváth, Stefan Weinfeld
Okładka książki Dziedzictwo Inków Fazekas Attila, Tibor Cs. Horváth
Dziedzictwo Inków Fazekas Attila, Tibor Cs. Horváth

Cytaty z książki Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów

Dodaj cytat z książki Kaczor Donald i wehikuł czasu #1 - Wyprawa wikingów