Gathering Darkness

- fantasy, science fiction
- Falling Kingdoms (tom 3)
- Gathering Darkness
- 2014-12-09
- 2014-12-09
- angielski
In GATHERING DARKNESS, book three of the New York Times bestselling Falling Kingdoms series, the stakes have never been higher as three teams push forward on a race to find the Kindred, the four elemental crystals possessing ancient all-powerful magic, first:
TEAM WATCHER relies on King Gaius’s cruelty and Lucia’s powers to unlock the Kindred.
TEAM CLEO slays with sweetness and the secret that they hold the key to controlling Lucia’s overwhelming magic.
TEAM KRAESHIA will stop at nothing—including deceit and betrayal—to seize the Kindred and claim Mytica as their own.
Whoever wins will control the fate of Mytica—but fate can be fickle when magic is involved…
Kup Gathering Darkness w ulubionej księgarni
Oceny książki Gathering Darkness
156 użytkowników ma tytuł Gathering Darkness na półkach głównych- Chcę przeczytać 119
- Fantastyka 5
- Po angielsku 3
- Fantasy 2
- Licznik 1
- Czekam na polskie tłumaczenie 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gathering Darkness
Myślę, że bardzo ciężko jest napisać wielotomową opowieść, gdzie każdy z tomów jest na tak samym wysokim poziomie. Przyjemność czytania i ukłony dla p. Rhodes.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKurcze dajcie mi to po polsku. Mam kaca na tą lekturę i podtrzymuje. Jest niesamowita. Czyta się ją jednym tchem. Każdy kolejny tom lepszy stokroć od poprzedniego. Gdzie te polskie wydawnictwa czemu jeszcze tego nie odkryły że trzeba to wydać do końca. Chcę jeszcze i jeszcze
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCóż mogę powiedzieć - jest tylko lepiej i lepiej. Historia się rozwija, a bohaterowie wreszcie są sensowni. Fabuła nadal nie zaskakuje jakoś bardzo, ale muszę przyznać, że robi się coraz ciekawiej.
Mam nadzieję, że dalej również będzie tylko lepiej i lepiej ;D
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMam też wrażenie, że autorka bardzo rozbudowała język, ale nadal czyta się łatwo i przyjemnie. Spośród tych trzech pierwszych tomów - ten podobał mi się najbardziej.
Mam...
Z każdym tomem tej serii jest coraz lepiej.
Polecam
Z każdym tomem tej serii jest coraz lepiej.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam
Więcej i więcej !! :)
Więcej i więcej !! :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam, szkoda ze nie ma wydania polskiego i zostaje czytać po angielsku, ale warto, bo wciąga.