Gathering Darkness

Okładka książki Gathering Darkness autora Morgan Rhodes, 9781101623206
Okładka książki Gathering Darkness
Morgan Rhodes Wydawnictwo: Razorbill Cykl: Falling Kingdoms (tom 3) fantasy, science fiction
Falling Kingdoms (tom 3)
Gathering Darkness
2014-12-09
2014-12-09
angielski

Kup Gathering Darkness w ulubionej księgarnii

Oceny książki Gathering Darkness

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gathering Darkness

Myślę, że bardzo ciężko jest napisać wielotomową opowieść, gdzie każdy z tomów jest na tak samym wysokim poziomie. Przyjemność czytania i ukłony dla p. Rhodes.

Kurcze dajcie mi to po polsku. Mam kaca na tą lekturę i podtrzymuje. Jest niesamowita. Czyta się ją jednym tchem. Każdy kolejny tom lepszy stokroć od poprzedniego. Gdzie te polskie wydawnictwa czemu jeszcze tego nie odkryły że trzeba to wydać do końca. Chcę jeszcze i jeszcze

Cóż mogę powiedzieć - jest tylko lepiej i lepiej. Historia się rozwija, a bohaterowie wreszcie są sensowni. Fabuła nadal nie zaskakuje jakoś bardzo, ale muszę przyznać, że robi się coraz ciekawiej.
Mam też wrażenie, że autorka bardzo rozbudowała język, ale nadal czyta się łatwo i przyjemnie. Spośród tych trzech pierwszych tomów - ten podobał mi się najbardziej.
Mam nadzieję, że dalej również będzie tylko lepiej i lepiej ;D

Mam...

156 użytkowników ma tytuł Gathering Darkness na półkach głównych
29 użytkowników ma tytuł Gathering Darkness na półkach dodatkowych

Morgan Rhodes
Morgan Rhodes
Morgan Rhodes lives in Ontario, Canada. As a child, she always wanted to be a princess -- the kind that knows how to wield a sharp sword to help save both kingdoms and princes from fire-breathing dragons and dark wizards. Instead, she became a writer, which is just as good and much less dangerous. Along with writing, Morgan enjoys photography, travel, reality TV, and is an extremely picky, yet voracious reader of all kinds of books. Under another pen name, she’s a national bestselling author of many paranormal novels. Falling Kingdoms is her first high fantasy.

Cytaty z książki Gathering Darkness