Polka potrafi. Zostań bohaterką własnego życia

- biografia, autobiografia, pamiętnik
- 2013-09-28
- 2013-09-28
DZIĘKI KSIĄŻCE DOWIESZ SIĘ, M.IN. W JAKI SPOSÓB…
- Ania została polską legendą tańca hip hop
- Weronika zmieniła swoje podejście do czasu po kilkumiesięcznym pobycie w świecie współczesnych Majów
- Kasia odnalazła radość życia i pewność siebie w cygańskich jaskiniach południowej Hiszpanii
- Martyna z Natalią zamieniły swój fanpage w drukowany magazyn
- Ola w 10 lat spełniła największe dziecięce marzenia
Kup Polka potrafi. Zostań bohaterką własnego życia w ulubionej księgarni
Oceny książki Polka potrafi. Zostań bohaterką własnego życia
142 użytkowników ma tytuł Polka potrafi. Zostań bohaterką własnego życia na półkach głównych- Chcę przeczytać 92
- Rozwój osobisty 2
- Przeczytane w 2017 1
- Przeczytane 2015 1
- DO KUPIENIA 1
- Poradniki 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Polka potrafi. Zostań bohaterką własnego życia
Świetna motywacja dla tych kobiet, które pragną w życiu zmian, a boją się, że sobie nie poradzą.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDaje sporo do przemyslenia, motywuje, pokazuje, że jeśli tylko czegoś się chce to wystarczy tylko dużo samozaparcia i wszystko jest możliwe.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNuda
Nuda
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka jest świetna przede wszystkim dlatego, że jej bohaterkami są kobiety prawdziwe. To ich historie są największą wartością tej książki- zebrane w jednym miejscu stanowią inspirację i motywację dla tych, którzy wciąż się wahają, są nie zdecydowani, boją się wziąć życie we własne ręce.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚwietna książka dla wszystkich kobiet, które chcą zmian w swoim życiu, a boją się, że sobie nie poradzą.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toInspirująca, pełna historii prosto z życia książka dla kobiet i nie tylko ;) Jeżeli szukacie przysłowiowego "kopa" do działania to warto sięgnąć po tą pozycję, uważam że będzie to dobrze zainwestowany czas.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCudowna, inspirująca, dająca "kopa" do działania i walki o własne marzenia!
Cudowna, inspirująca, dająca "kopa" do działania i walki o własne marzenia!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toA przy okazji powodująca dość zabawne przeżycia w najmniej spodziewanych okolicznościach.