Sztuka spekulacji po latach

- biznes, finanse
- 2011-01-01
- 2011-01-01
Ta książka nie posiada jeszcze opisu.
Kup Sztuka spekulacji po latach w ulubionej księgarni
Oceny książki Sztuka spekulacji po latach
323 użytkowników ma tytuł Sztuka spekulacji po latach na półkach głównych- Chcę przeczytać 254
- Finanse 6
- Inwestowanie 6
- Giełda 2
- Inwestycje 2
- Chcę przeczytać - biznesowe, finansowe 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sztuka spekulacji po latach
Świetna książka , warta przeczytania. Problem? drobna czcionka .
Świetna książka , warta przeczytania. Problem? drobna czcionka .
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo cenne literatura, sporo informacji i wskazówek. To tego rodzaju literatura, które się wraca w poszukiwaniu wskazówek w odpowiednim momencie. Treść bardzo pomocna, co do samego wydania i oprawy graficznej można mieć pewne obiekcje. W mojej ocenie warto przeczytać. Książku, polecam w szczególności osobą średniozaawansowany, dla osoby początkującej może być trudna do przebrnięcia.
Bardzo cenne literatura, sporo informacji i wskazówek. To tego rodzaju literatura, które się wraca w poszukiwaniu wskazówek w odpowiednim momencie. Treść bardzo pomocna, co do samego wydania i oprawy graficznej można mieć pewne obiekcje. W mojej ocenie warto przeczytać. Książku, polecam w szczególności osobą średniozaawansowany, dla osoby początkującej może być trudna do...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo todużo praktycznych informacji, jak zaczynasz interesować się giełdą to warto przeczytać.
reedycja jest w miękkiej okładce i na papierze bez szału.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo torozdziały o analizie technicznej możesz całkowicie pominąć bo to nie działa ... nawet jak sądzisz, że działa to Pan Zenon raczej pokazuje, że jest coś takiego jak różne sposoby analizowania wykresów niż zagłębia się w realia tej pseudo-wiedzy.
reedycja jest w miękkiej okładce i na...
Bardzo ładnie wydana (2 tomy). Jeśli interesujesz się giełdą, na pewno pochłoniesz ją z lekkością. Jeśli nie interesujesz się giełdą, to po lekturze tej książki będziesz mieć wielką ochotę spróbować tam swoich sił.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOdswiezona i uzupelniona o nowe zagadnienia. Biblia dla kazdego inwestora.
Odswiezona i uzupelniona o nowe zagadnienia. Biblia dla kazdego inwestora.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSuper książka. Każdy powinen ją mieć u siebie na biurku. Fajnie, że napisał ją polak.