L'ultima battaglia

Okładka książki L'ultima battaglia autora Licia Troisi, 9788804616696
Okładka książki L'ultima battaglia
Licia Troisi Wydawnictwo: Mondadori Cykl: Dziedziczka smoka (tom 5) fantasy, science fiction
Dziedziczka smoka (tom 5)
2012-06-08
2012-06-08
włoski

Kup L'ultima battaglia w ulubionej księgarnii

Oceny książki L'ultima battaglia

OPINIE i DYSKUSJE o książce L'ultima battaglia

121 użytkowników ma tytuł L'ultima battaglia na półkach głównych
17 użytkowników ma tytuł L'ultima battaglia na półkach dodatkowych

Licia Troisi
Licia Troisi
Pierwsze opowiadanie napisała dla swoich rodziców w wieku 7 lat. Studiowała astrofizykę i pracuje w rzymskim obserwatorium jako astrofizyk. W wieku 21 lat zaczęła pracować nad swoją pierwszą trylogią - Kroniki Świata Wynurzonego. Zostały one wydane przez wydawnictwo Mondadori, w Polsce wydało je wydawnictwo Videograf. Wszystkie części tej trylogii znalazły się w pierwszej dziesiątce na liście bestsellerów we Włoszech. Następna trylogia nosiła tytuł Wojny Świata Wynurzonego, a jej pierwsza cześć Sekta Zabójców została wydana w nakładzie 300.000 egzemplarzy.

Okładka książki Pianeta Italia. Gli autori della World SF italiana Lino Aldani, Donato Altomare, Paolo Aresi, Silvano Barbesti, Fabio Calabrese, Silvio Canavese, Pietro Caracciolo, Vittorio Catani, Mariangela Cerrino, Adalberto Cersosimo, Lucia P. Elpi, Giorgio Ferrari, Franco Forte, Gustavo Gasparini, Roberto Genovesi, Giorgio Ginelli, Paolo Lanzotti, Ugo Malaguti, Virginio Marafante, Renato Pestriniero, Daniela Piegai, Gian Filippo Pizzo, Miriam Poloniato, Giampiero Prassi, Eugenio Ragone, Anna Rinonapoli, Mauro Scarpelli, Mario Sumiraschi, Patricia Thiella, Claudio Tinivella, Dario Tonani, Nicoletta Vallorani, Luce d'Eramo

Cytaty z książki L'ultima battaglia

Dodaj cytat z książki L'ultima battaglia