Rasy koni. Wszystkie rasy koni i kuców, 30 najnowszych ras

- flora i fauna
- 2006-01-01
- 1997-01-01
Najnowsza, pełna prezentacja wszystkich ras koni i kuców. Jeśli: Kochasz konie, to poznasz najpiękniejsze zwierzęta świata, dowiesz się więcej o ich naturze, charakterze i możliwościach Chcesz kupić konia, na pewno wybierzesz najlepszą rasę dla siebie Interesujesz się zwierzętami, znajdziesz mnóstwo nowinek i ciekawostek
Kup Rasy koni. Wszystkie rasy koni i kuców, 30 najnowszych ras w ulubionej księgarni
Oceny książki Rasy koni. Wszystkie rasy koni i kuców, 30 najnowszych ras
79 użytkowników ma tytuł Rasy koni. Wszystkie rasy koni i kuców, 30 najnowszych ras na półkach głównych- Przeczytane 62
- Konie 2
- Wszystkie końskie książki świata pl. 2
- Na wymianę/sprzedaż 1
- Konie 🐎🐴 1
- Typ B: Gatunek: Przyrodnicza 1
Cytaty z książki Rasy koni. Wszystkie rasy koni i kuców, 30 najnowszych ras
Dodaj cytat z książki Rasy koni. Wszystkie rasy koni i kuców, 30 najnowszych ras
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rasy koni. Wszystkie rasy koni i kuców, 30 najnowszych ras
Dużym plusem tej książki jest historia i budowa konia. Brakuje mi w książce bardziej rozbudowanych opisów i zdjęć niektórych koni. To jedyna książka z rasami, którą czytałam, więc nie mogę za bardzo porównywać do innych książek tego typu, ale jak na moje oko to mogłaby być trochę bardziej rozbudowana, bo brakuje zdjęć niektórych kuców.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPełny zestaw koni w pigułce. Krótko, treściwie, ciekawie.
Pełny zestaw koni w pigułce. Krótko, treściwie, ciekawie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚwietna książka dla każdego koniarza. Dużo opisów ras, a także wiele informacji o budowie konia (i wadach budowy).
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚwietna pozycja dla czytelników - miłośników koni, wzbogacona o najnowsze rasy. Piękne zdjęcia. Wiele ciekawostek i informacji.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toIdealny pomysł na prezent dla znajomego zafascynowanego końmi - wiem z własnego doświadczenia :)
Skrótowe przedstawienie większości ras koni. Przy każdej z ras podano jej pochodzenie, pokrój i regiony, w których obecnie jest hodowana.