Zaginione skarby

- czasopisma
- Komiksy przygodowe (tom 1)
- Kaczor Donald. Wydanie specjalne
- 2005-07-01
- 2005-07-01
- Jacek Drewnowski
Kaczor Donald. Wydanie specjalne, nr 2 / 2005
Zawiera komiksy:
- "Wujek Sknerus. Siedem dni w Tybecie" (scen. i rys. Don Rosa)
- "Kaczor Donald. Skarb Donaldyna" (scen. i rys. Marco Rota)
- "Kaczor Donald. Duch szamana" (scen. Terry Laban, rys. Jose Massaroli)
Kup Zaginione skarby w ulubionej księgarni
Oceny książki Zaginione skarby
- .Posiadam 1
- 2000-2006 1
- Przeczytane Do zdobycia 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zaginione skarby
Nie wiem co tu robią kaczory donaldy ale ok..
Nie wiem co tu robią kaczory donaldy ale ok..
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzytam pozycje od lewej do prawej, masę czasopism, tygodników, musi to znaleźć odzwierciedlenie w mojej biblioteczce :)
"Siedem dni w Tybecie" Don Rosa (w oryginale "Return to Xanadu"). Kontynuacja komiksu Carla Barksa pt. "Moja snów dolina" (w oryginale "Tralla La").