Lekkomyślna namiętność

Okładka książki Lekkomyślna namiętność autora Stephanie James, 8370703755
Okładka książki Lekkomyślna namiętność
Stephanie James Wydawnictwo: Harlequin Seria: Harlequin Desire literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Harlequin Desire
Reckless passion
1994-01-01
1994-01-01
Maja Gottesman

Kup Lekkomyślna namiętność w ulubionej księgarnii

Oceny książki Lekkomyślna namiętność

OPINIE i DYSKUSJE o książce Lekkomyślna namiętność

Jejku ta książka była strasznie denerwująca. Główny bohater irytujący, cierpiący na rozdwojenie jaźni. A ona bez charakteru i konsekwencji. Męczyłam się do samego końca a tam słodkie mdłe zakończenie. Litości. Nigdy więcej.

Wszystko co jest potrzebne w romansie. Władczy i pewny siebie mężczyzna oraz kobieta, która wcale nie chce ulec żądzy. Trochę mi tu brakowało powodu oporów głównej bohaterki, ale przyjemnie się czyta.

Na półkach: , , , , , ,

30-38

30-38

56 użytkowników ma tytuł Lekkomyślna namiętność na półkach głównych
19 użytkowników ma tytuł Lekkomyślna namiętność na półkach dodatkowych

Stephanie James
Stephanie James
To gwiazda literatury kobiecej, autorka międzynarodowych bestsellerów wydanych w 35 milionach egzemplarzy i tłumaczonych na 33 języki. Tworzy emocjonujące, zmysłowe powieści obyczajowe i wypełnia je napięciem thrillera psychologicznego. Jest autorką wielu bestsellerów New York Timesa, używa trzech różnych pseudonimów dla każdego ze swoich "światów". Jako Jayne Ann Krentz pisze osadzone współcześnie romansy-thrillery. Dla swoich romansów historycznych używa Amandy Quick. Jayne Castle (jej panieńskie nazwisko) zarezerwowane jest dla historii paranormalnych lub osadzonych w przyszłości. Oprócz pisania powieści jest także redaktorką i współautorką zbioru esejów "Dangerous Men and Adventurous Women: Romance Writers on the Appeal of the Romance" opublikowanego przez University of Pennsylvania Press. Jej przywiązanie dla swojego ulubionego gatunku było bardzo silne od samego początku jej kariery.

Cytaty z książki Lekkomyślna namiętność

Dodaj cytat z książki Lekkomyślna namiętność