Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować.

Okładka książki Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować. autora David Masttson, 9788393151004
Okładka książki Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować.
David Masttson Wydawnictwo: Montownia Projektów poradniki
poradniki
The Sandler Rules. Forty-Nine Timeless Selling Principles... and How to Apply Them
2010-01-01
2010-01-01
Joanna Wasilewska

Kup Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować. w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować.

Świetna pozycja dla sprzedawców i nie tylko. Dobry początek dla osób zaczynających się interesować techniką sprzedaży Sandlera.

Bardzo konkretna i praktyczna pozycja (chociaż nie każda zasada jest równie odkrywcza i istotna). Zdecydowanie warto przeczytać, tym bardziej, że czyta się bardzo łatwo i przyjemnie.

#1236 - „ZASADY SANDLERA. 49 PONADCZASOWAYCH ZASAD... I JAK JE STOSOWAĆ.” - DAVID MASTTSON - Montownia Projektów
#81/2023

Książka ma 202 strony. Swoją premierę miała dnia 01.01.2010 roku. Jest to poradnik dotyczący sprzedaży.

Książka jest napisana łatwym i przystępnym językiem, dzięi czemu łatwo jest wchłaniać zawartą w niej wiedzę.

"Weź odpowiedzialność za swoje własne wybory i działania."

Do każdej zasady przypisane są historie, podsumowania, oraz ćwiczenia do wykonania.

Znajdują się w niej techniki, które często są obce sprzedawcom, dlatego warto ją przeczytać, poznać je i przyswoić.

Bardzo dziękuję za polecenie mi tej książki do przeczyytania Coraz Lepsza Firma.

#81/2023

"Weź odpowiedzialność za swoje...

134 użytkowników ma tytuł Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować. na półkach głównych
22 użytkowników ma tytuł Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować. na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować.

Jak przetrwać i odnieść sukces w biznesie Frank Bettger
Jak przetrwać i odnieść sukces w biznesie
Frank Bettger
Książka, która zyskała oszałamiającą sławę, zwłaszcza w kręgach wszelkiej maści MLM, branży ubezpieczeń i wszystkich tych branż, gdzie umiejętność sprzedaży jest kluczowa. Książka nazywana często kamieniem milowym samorozwoju, niekiedy również biblią sprzedaży. Jak to się stało, że niespełna 180 stronnica pozycja, która liczy sobie już prawie 80 lat zyskała aż taką popularność? Przede wszystkim książka wyróżnia się przystępnością. Napisana jest w sposób prosty i czytelny. To jak opowieść starszego kolegi z pracy, który borykał się z takimi samymi problemami jak ty, ale zastosował kilka znaczących zmian kluczowych w jego karierze zawodowej. To poradnik, który nie jest poradnikiem, lecz klasyczną bajką w literackim tego słowa znaczeniu. Jest tutaj problem, bohater, który stawia czoło wyzwaniu i morał przeradzający się w jedną z kilku żelaznych zasad Franka Bettgera. Dlaczego więc warto sięgnąć po tą książkę? Bo to skondensowany zastrzyk dopaminy owinięty w łatwe i przyjemne historie ze szczęśliwym zakończeniem. To również zbiorcze zestawienie szeregu zasad prawidłowej komunikacji niezbędnej w prowadzeniu każdego biznesu. I na sam koniec historie przytoczone przez Bettgera kolejny raz udowadniają, że najlepszym sposobem na sukces w biznesie jest pełne zaangażowanie w rozwiązywaniu problemów obecnych i przyszłych Klientów. https://www.instagram.com/biznes_na_stronach/
biznes_na_stronach - awatar biznes_na_stronach
To ja zabrałem Twój ser Deepak Malhotra
To ja zabrałem Twój ser
Deepak Malhotra
Kilka miesięcy temu pisałam o książce Spencera Johnsona Kto zabrał mój ser?. Dziś chcę Wam przybliżyć książkę Deepaka Malhotry To ja zabrałem twój ser, która reklamowana jest jako „błyskotliwa replika” na tę pierwszą. Gdy przeczytałam opis tej książki na stronie Wydawnictwa Emka, wiedziałam, że muszę ją mieć! Oczywiście po to, żeby przeczytać i przedstawić na blogu Dla mnie lektura Kto zabrał mój ser? była, jak pisałam, bardzo odżywcza. Książka mi się podobała i nie miałam większych zastrzeżeń. Dlatego tym bardziej zainteresowało mnie, że ktoś kwestionuje jej założenia. Byłam ciekawa, czego z kolei dowiem się z To ja zabrałem twój ser i czy zmienię zdanie o Kto zabrał mój ser?. Efekt końcowy jest taki, że podobają mi się obie książki. Według mnie one, wbrew pozorom, nie przeczą sobie, a raczej się uzupełniają. O ile oczywiście nie czytamy ich w sposób uproszczony i bezrefleksyjny. Autor książki To ja zabrałem Twój ser uważa, że przesłanie Johnsona z KZMS jest niebanalne, ale jest też niepełne, a nawet niebezpieczne. Przypomnę, że dzięki bohaterom Kto zabrał mój ser? dowiadujemy się, że zmiany są nieuchronne, często pozostają poza nasza kontrolą i jeśli chcemy być szczęśliwi (mieć ser) to musimy na owe zmiany reagować i sami się zmieniać. I jak tu się z taką tezą nie zgadzać, prawda? To ja zabrałem twój ser na plan pierwszy wysuwa inny wątek. Właściwie dopiero czytając tę książkę dotarło do mnie, że KZMS można odczytać zupełnie inaczej niż ja. Że owo reagowanie za zmiany ktoś może od-czytać jako bezrefleksyjne przystosowanie. Że poszukiwanie sera, może nie być drogą do szczęścia tylko złudzeniem szczęścia, proponowanym nam przez kogoś dla jego własnych celów. Że labirynt to nie życie, pełne skomplikowanych dróg, a ścieżki, w których jesteśmy uwięzieni, żeby nie chodzić swoimi drogami. Żeby oddać sprawiedliwość dodam, że Malohtra dostrzega, że „nie takie przesłania miała głosić książka Spencera Johnsona, ale (jak pisze) wielu czytelników takie właśnie wyciąga wnioski”. Dalszy ciąg recenzji można znaleźć na moim blogu: http://ksiazkapsychologiczna.blogspot.com/
Kasia - awatar Kasia
oceniła na712 lat temu

Cytaty z książki Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować.

Dodaj cytat z książki Zasady Sandlera. 49 ponadczasowaych zasad... i jak je stosować.