Efektywne zarządzanie czasem

- e-book
- 2008-01-01
- 2008-01-01
- 22 min.
Publikacja autorstwa Tomasza Szopińskiego traktująca o tym, w jaki sposób można efektywnie zarządzać sobą w czasie. Czas jest ograniczonym zasobem. Nie może być składowany ani kupiony. Może być jedynie dobrze spożytkowany. Niewykorzystany czas nigdy nie powróci. Robert Kiyosaki, autor książki „Przepowiednia Bogatego Ojca”, napisał takie mądre zdanie: „Czas jest jednym z najcenniejszych Twoich aktywów”. W dzisiejszych czasach mnóstwo osób skarży się na brak czasu, trudności w pogodzeniu swoich obowiązków. Publikacja ta ma na celu danie Ci wskazówek, jak efektywniej wykorzystać czas.
Kup Efektywne zarządzanie czasem w ulubionej księgarni
Oceny książki Efektywne zarządzanie czasem
64 użytkowników ma tytuł Efektywne zarządzanie czasem na półkach głównych- Przeczytane 40
- 2012 3
- E-book 2
- Poradnik 2
- Psychologia 1
- Lokalizacja: złotemyśli 1
- Popularnonaukowe 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Efektywne zarządzanie czasem
Temat na książkę która mogłaby mieć z 300-400 stron popartych cytatami innych autorów, badaniami naukowymi i innymi publikacjami. Autor zrobił to na 22 stronach. Czy mu się udało ? Nie. W książce są zawarte metody na szybką naukę języków... Fajnie. W dziele jest o tym aby jak się uczysz czegoś skupiać się na "nowym słówku" a nie na całej liście bo to rozprasza. Super. Ale czy coś NOWEGO można wynieść z tej książki o czym nie przeczytałoby się na forach internetowych ? Nie. Jedyny plus tej książki/publikacji to to, że jest za darmo.