Scooby-Doo w kosmosie

Okładka książki Scooby-Doo w kosmosie autora Duffy Chris, Joe Edkin, Griep Terrance, 9788375500141
Okładka książki Scooby-Doo w kosmosie
Duffy ChrisJoe Edkin Wydawnictwo: Media Service Zawada Seria: Scooby-Doo Superkomiks komiksy
komiksy
Scooby-Doo Superkomiks
2008-01-01
2008-01-01

Kup Scooby-Doo w kosmosie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Scooby-Doo w kosmosie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Scooby-Doo w kosmosie

Łącznie mamy tutaj 8 komiksów, poniżej krótkie opinie kazdego z nich i podsumowanie ksiazki na końcu.
1. Noc w Roswell (komiks w trzech częściach) : Długi komiks zajmujący 34strony, można by było troszkę go skrócić o sytuacje ktore są dopisane lekko na siłę. Sama fabuła nie jest zła, czyta się z zaciekawieniem, jednak przez niektóre sytuacje nie wnoszące nic do fabuły komiks niepotrzebnie się wydłuża. Sama fabuła to : zdemaskowanie fałszywych kosmitów, którzy wykradli plany doktora na budowę statku kosmicznego :P Zakończenie jest ok, tylko ok bo wyjaśnienie zagadki nie jest niczym szczególnym ani szokującym (a po tak długim komiksie spodziewałem się czegoś lepszego) :/ plusik natomiast za bardzo miły akcent na końcu komiksu : mowa tutaj o prawdziwym zielonym statku kosmicznym ?? :))
5/10
2. O co chodzi Scooby-Doo ? :
Bardziej jest to łamigłówka niż komiks, bo musimy tutaj znaleźć 10 szczegółów na ilustracji, a sam komiks ma zaledwie dwie strony. Jakiś sens tego jest ale można było sobie to darować
2/10
3. W pogoni za potworem :
Historia o popowym zespole "Odlotowe Odloty" który lata świetności ma już dawno za sobą ;) Nie ma tutaj złoczyńcy tylko pozytywnie zaplanowana akcja przyjaciół zespołu :) Całość wypada nieźle, poza jednym zdaniem piosenki zespołu które jest żenujące :P
6/10
4. Ostatni z Błotworów :
Radykalni ekolodzy vs Deweloperzy ;) Komiks jest osadzony w dobrym klimacie tajemniczych mokradeł :) Czyta się przyjemnie a rozwiązanie zagadki robi głupka z przebierańca :P
6+/10
5. Duch w liceum :
Szkolny motyw na plus :) Mamy tutaj także bardzo ładnie zilustrowaną ucieczkę bohaterów przed "duchem" :) Dialogi dobre nie ma tutaj nic głupiego. Może i zakończenie jest troszeczkę gorsze (motyw działania fałszywego ducha),ale to mniejszy szczegół ;) (najlepszy komiks numeru)
7/10
6. Z nożycami na Kudłatego :
Grzywka Kudłatego urosła do tego stopnia że pora na wizytę u Fryzjera :P A w salonie fryzjerskim w lustrze straszący klientów duch :P
Szkoda tylko że od początku komiksu wiadomo kto jest tym duchem :/ wszystkie szczegóły zdradza jedna ilustracja. W dodatku mamy tutaj tylko dwie postacie poza naszymi bohaterami.
5/10
7. Horror w Oceanarium :
Niezbyt porywająca historia :/ Sporo dialogów, jednak historia jest jakby nużąca. Zakończenie natomiast również słabe, a mianowicie podłożenie samego kostiumu potwora żeby ten straszył ? ..
3/10
8. Skaczący Jack :
Nuda. Wątek Freda który przez wypadek utożsamił się ze swoim idolem Sherlockiem Holmesem, to już wogóle coś abstrakcyjnego. Rozwiązanie zagadki, czyli motyw przestępcy głupi i naiwny.
1/10
Podsumowanie :
Z ośmiu komiksów znajdziemy tutaj tylko jeden który stoi na dobrym poziomie :/ i dwa które są całkiem niezłe. Jednak to za mało na dobrą ocenę całej książki.
4/10

Na półkach: , , , , , ,

Scooby-Doo to super pies . Najbardziej podoba mi się łakomczuch Kudłaty. Nie wiedziałem, że książkę, która ma 112 stron. przeczytam w dwa dni. Bardzo mnie wciągnęła. Polecam.

16 użytkowników ma tytuł Scooby-Doo w kosmosie na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Scooby-Doo w kosmosie na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Scooby-Doo w kosmosie

Okładka książki Scooby-Doo! Na tropie Duffy Chris, Tim Harkins, Sam Henderson, Andrew Pepoy, Barbara Slate, Dan Slott, Bob Smith, Ned Sonntag, Joe Stanton, Griep Terrance
Okładka książki Scooby-Doo Na uwięzi Duffy Chris, Michael Kraiger, Michael Kupperman, Griep Terrance, Matt Wayne
Okładka książki Scooby-Doo na meczu Duffy Chris, Joe Edkin
Scooby-Doo na meczu Duffy Chris, Joe Edkin
Okładka książki Scooby-Doo w panice Duffy Chris, Michael Kraiger, Michael Kupperman, Griep Terrance, Matt Wayne
Okładka książki Scooby-Doo! Na fali Duffy Chris, Joe Edkin, Paul S. Newman, John Rozum, Griep Terrance, Rurik Tyler
Okładka książki Scooby-Doo w uścisku Duffy Chris, Joe Edkin, Jesse Leon McCann, Paul S. Newman, John Rozum, Joe Staton, Griep Terrance

Okładka książki Superman - Action Comics: Supergwiazdy Jason Aaron, Eddy Barrows, Eva De La Cruz, Romulo Fajardo Jr., Gavin Guidry, Rex Lokus, Danny Miki, Inaki Miranda, Patricia Mulvihill, John Ridley, Rainbow Rowell, Gail Simone, John Timms, Cian Tormey, Jonas Trindade, G. Willow Wilson
Okładka książki Kaina i Bezkresne Morze Śniegu tom 01 Tsutomu Nihei, Itoe Takemoto
Kaina i Bezkresne Morze Śniegu tom 01 Tsutomu Nihei, Itoe Takemoto
Okładka książki Batman. Hush Jim Lee, Jeph Loeb, Scott Williams
Batman. Hush Jim Lee, Jeph Loeb, Scott Williams
Okładka książki Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Okładka książki Sangoma. Przeklęci z Kapsztadu Caryl Férey, Corentin Rouge
Sangoma. Przeklęci z Kapsztadu Caryl Férey, Corentin Rouge
Okładka książki Coś zabija dzieciaki, tom 9 Werther Dell’Edera, James Tynion IV
Coś zabija dzieciaki, tom 9 Werther Dell’Edera, James Tynion IV
Okładka książki Morderstwa w Decagon House #2 Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara
Morderstwa w Decagon House #2 Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara

Cytaty z książki Scooby-Doo w kosmosie

Dodaj cytat z książki Scooby-Doo w kosmosie