Utracony talent Dzwoneczka

- 2006-01-01
- 2006-01-01
- 832379314X
- Andrzej Polkowski
Cynka Dzwoneczek jest najlepszym garnkowo - patelniowym elfem w Przystani Elfów.
Odkąd jednak zgubiła swój młotek, nic jej się nie udaje i niczego nie może naprawić. Inne elfy zaczynają podejrzewać, że utraciła już swój talent! Cynka ma zapasowy młotek, ale zostawiła go w kryjówce Piotrusia Pana. Z nim zaś nie widziała się od czasu, gdy ściągnął Wendy do Nibylandii! Czy Dzwoneczkowi uda się odzyskać młotek i nie utracić talentu na zawsze?
Ilustracje: Judith Holmes Clarke.
Kup Utracony talent Dzwoneczka w ulubionej księgarni
Oceny książki Utracony talent Dzwoneczka
108 użytkowników ma tytuł Utracony talent Dzwoneczka na półkach głównych- Przeczytane 94
- Dzieciństwo 5
- Z dzieciństwa 4
- Z biblioteki 4
- Dla dzieci 2
- Fantasy 1

![Okładka książki Pewnego razu w Nibylandii. W grze [tom 12] Jana Christy, Kiki Thorpe](https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/4990000/4990430/939201-170x243.jpg)
![Okładka książki Pewnego razu w Nibylandii. Wśród fal [tom 11] Jana Christy, Kiki Thorpe](https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/5037000/5037215/1016591-170x243.jpg)
![Okładka książki Pewnego razu w Nibylandii. W lagunie [tom 13] Jana Christy, Kiki Thorpe](https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/5165000/5165168/1223969-170x243.jpg)
![Okładka książki Pewnego razu w Nibylandii. Szczypta magii [tom 7] Jana Christy, Kiki Thorpe](https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/301000/301830/472856-170x243.jpg)
![Okładka książki Pewnego razu w Nibylandii. Daleko od brzegu [tom 8] Jana Christy, Kiki Thorpe](https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/312000/312879/495933-170x243.jpg)
![Okładka książki Pewnego razu w Nibylandii. Przed dzwonkiem [tom 9] Jana Christy, Kiki Thorpe](https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/4162000/4162797/539991-170x243.jpg)

![Okładka książki Pewnego razu w Nibylandii. Między światami [tom 2] Jana Christy, Kiki Thorpe](https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/4839000/4839101/647726-170x243.jpg)

OPINIE i DYSKUSJE o książce Utracony talent Dzwoneczka
Piękna książka o wróżkach. Świetne ilustracje. Pozycja posiada jednak więcej tekstu, a co kilka stron dopiero strony pojawiają się rysunki. Książka odpowiednia zatem dla nieco starszych (6-10 lat) dziewczynek.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWracam do tej książki po raz kolejny. Cudowny styl pisania, dość prosty, bo to książka dla dzieci, ale wciąż ładny, który zadowoli również starszych czytelników. Uwielbiam świat przedstawiony w tej serii, bohaterów, fabułę, prześliczne ilustracje... Ma tej bardzo fajne przesłanie, które nawet nieświadomie trafia do ludzi - uczy akceptacji, pogody ducha, wiary w siebie i przypomina, że każdy ma talent i nie musi znać się na wszystkim. Cudowne :).
Wracam do tej książki po raz kolejny. Cudowny styl pisania, dość prosty, bo to książka dla dzieci, ale wciąż ładny, który zadowoli również starszych czytelników. Uwielbiam świat przedstawiony w tej serii, bohaterów, fabułę, prześliczne ilustracje... Ma tej bardzo fajne przesłanie, które nawet nieświadomie trafia do ludzi - uczy akceptacji, pogody ducha, wiary w siebie i...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJako dziewięciolatka uwielbiałam książki z tej serii. Naprawdę polecam dzieciom z wyobraźnią!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toIstna rewelacja zwłaszcza spotkanie z Piotrusiem Panem.
Istna rewelacja zwłaszcza spotkanie z Piotrusiem Panem.