Tajemnica kina

Okładka książki Tajemnica kina autora Martin Widmark, Helena Willis, 9788360963708
Okładka książki Tajemnica kina
Martin WidmarkHelena Willis Wydawnictwo: Zakamarki Cykl: Biuro Detektywistyczne Lassego i Mai (tom 6) literatura dziecięca
literatura dziecięca
Biuro Detektywistyczne Lassego i Mai (tom 6)
Biografmysteriet
2017-01-01
2017-01-01
Barbara Gawryluk

Kup Tajemnica kina w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tajemnica kina

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tajemnica kina

Kto z nas nie lubi chodzić do kina? Lasse i Maja - uwielbiają. A tu kolejna tajemnica i to niezwykła - właścicielom gubią się ich ulubieńcy? Kto zdecydował się na tak zuchwały czyn? Wobec bezradności policji znowu do akcji wkraczają młodzi detektywi. Przeczytaj, warto!

Po prostu za Lassego i Maję 😁

Po prostu za Lassego i Maję 😁

Tym razem słynne biuro detektywistyczne musi rozwiązać zagadkę, która pojawi się podczas pobytu w kinie, polecam.

700 użytkowników ma tytuł Tajemnica kina na półkach głównych
132 użytkowników ma tytuł Tajemnica kina na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Tajemnica kina

Okładka książki Zwyczajny plan filmowy z rodziną Janssonów Pelle Forshed, Martin Widmark
Zwyczajny plan filmowy z rodziną Janssonów Pelle Forshed, Martin Widmark
Okładka książki Tajemnica astronauty Martin Widmark, Helena Willis
Tajemnica astronauty Martin Widmark, Helena Willis
Okładka książki Święta w Valleby. Szopka w kościele Martin Widmark, Helena Willis
Święta w Valleby. Szopka w kościele Martin Widmark, Helena Willis
Okładka książki Zwyczajny piątkowy wieczór z rodziną Janssonów Pelle Forshed, Martin Widmark
Zwyczajny piątkowy wieczór z rodziną Janssonów Pelle Forshed, Martin Widmark
Okładka książki Wakacje z Lassem i Mają. Gdzie jest Sylwester? Martin Widmark, Helena Willis
Wakacje z Lassem i Mają. Gdzie jest Sylwester? Martin Widmark, Helena Willis
Okładka książki Tajemnica kościoła Martin Widmark, Helena Willis
Tajemnica kościoła Martin Widmark, Helena Willis
Martin Widmark
Martin Widmark
Martin Widmark dorastał w Linköping , ale od 1980 roku na stałe mieszkaj w Sztokholmie. Z zawodu jest nauczycielem. Przez 10 lat pracował w szkole podstawowej w Rinkeby . Obecnie, oprócz pisaniem książek, zajmuje się równiez uczeniem imigrantów języka szwedzkiego. Pisze książki dla dzieci i podręczniki. W maju 2011 roku ogłoszono, że Widmark został uznany za najlepszego pisarza roku 2010 w kategorii 6 +. Był to siódmy rok z rzędu, kiedy dzieci głosowały na jego książki.

Cytaty z książki Tajemnica kina

Dodaj cytat z książki Tajemnica kina