Struktura magii. Kształtowanie ludzkiej psychiki, czyli więcej niż NLP. Część 1

- biznes, finanse
- 2008-01-01
- 2008-01-01
Jak modelować ludzkie nastawienie, zachowanie i sposób myślenia? Odnajdowanie człowieka w jego własnym świecie Warsztat psychoanalityka -wnikanie w metamodele i przekształcanie percepcji Wprowadzanie rozmówcy w nową rzeczywistość W tej książce Richard Bandler i John Grinder krok po kroku opisują proces celowego przekształcania ludzkiej psychiki. Nazywają po imieniu to, co wielu psychologów uznaje za nieuchwytne. W założeniu książka ta skierowana była do terapeutów chcących u
Kup Struktura magii. Kształtowanie ludzkiej psychiki, czyli więcej niż NLP. Część 1 w ulubionej księgarni
Oceny książki Struktura magii. Kształtowanie ludzkiej psychiki, czyli więcej niż NLP. Część 1
195 użytkowników ma tytuł Struktura magii. Kształtowanie ludzkiej psychiki, czyli więcej niż NLP. Część 1 na półkach głównych- Chcę przeczytać 146
- Psychologia 4
- NLP 2
- RozwójDuchowy 1
- Wwwww 1
- Biznes 1
Cytaty z książki Struktura magii. Kształtowanie ludzkiej psychiki, czyli więcej niż NLP. Część 1
Dodaj cytat z książki Struktura magii. Kształtowanie ludzkiej psychiki, czyli więcej niż NLP. Część 1
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Struktura magii. Kształtowanie ludzkiej psychiki, czyli więcej niż NLP. Część 1
Andrew Tate reklamuję swój War Room. Całą sektą zarządza hipnotyzer Iggy Semmelweis. Hipnotyzują kobiety, żeby je kontrolować. Są alfonsami. Iggy korzystał między innymi z tej książki, żeby nauczyć się tych sztuczek.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWarto przeczytać.
Warto przeczytać.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo techniczna książka, skupia się głównie na gramatycznych podstawach języka stosowanego w NLP. W książkach Bandlera to jest rodzynek, który jest jeszcze pozbawiony marketingu, ale nie jest to książka dla ludzi, którzy myślą, że posiądą tajną wiedzę jak radzić sobie z problemami. To opis jego badań na temat funkcjonowania słów w terapiach rodzinnych.