Anatomy of an Alibi

Kup Anatomy of an Alibi w ulubionej księgarnii

Oceny książki Anatomy of an Alibi

OPINIE i DYSKUSJE o książce Anatomy of an Alibi

6,5*
Nie zgadłam. Razem z poszczególnymi bohaterami odkrywamy pomalutku co się działo. Dużo pov, każda z postaci coś ukrywa. Książka pod koniec trochę zaczęła mi się dłużyć i bardziej niż nad tym kto jest winny, zaczęłam się zastanawiać co ta autorka właściwie wymyśliła.

6,5*

Ashley Elston
Ashley Elston
Ashley Elston mieszka w północnej Luizjanie z mężem oraz trzema synami. Zanim została pisarką była fotografem ślubnym, czym zajmowała się przez dziesięć lat. Jej debiutancka książka "The Rules for Disappearing" ukazała się w 2013 roku i została nominowana do nagrody dla najlepszej powieści Young Adult. Od tego czasu napisała m.in. cztery kolejne książki dla młodzieży. Powieść wydana w styczniu 2024, „First Lie Wins”, jest jej pierwszym thrillerem dla dorosłych. Od razu znalazła się na czołowych miejscach Amazon Charts.

Cytaty z książki Anatomy of an Alibi

Dodaj cytat z książki Anatomy of an Alibi