Mit chorób nieuleczalnych i wielki + Kuchnia Neo

Okładka książki Mit chorób nieuleczalnych i wielki + Kuchnia Neo autora Jacek Safuta, 5903819640380
Okładka książki Mit chorób nieuleczalnych i wielki + Kuchnia Neo
5903819640380

Kup Mit chorób nieuleczalnych i wielki + Kuchnia Neo w ulubionej księgarnii

Oceny książki Mit chorób nieuleczalnych i wielki + Kuchnia Neo

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mit chorób nieuleczalnych i wielki + Kuchnia Neo

Smutna prawda o naszej rzeczywistości. Szacunek za olbrzymią pracę jaką wykonał autor.

Wszystkie książki Jacka Safuty są rewelacyjne oraz są obowiązkowymi pozycjami dla ludzi którym zależy na zdrowiu. Książki "otwierają oczy" czytelnika na tak wielu płaszczyznach. Polecam z całego serca! Rewelacja!

Najlepsza z książek, jakie kiedykolwiek przeczytałem! Obnaża jak społeczeństwa zostają wprowadzone w błąd, tylko dla potrzeb i zysków dużych korporacji i najbogatszych ludzi na świecie. Pokazuje ponadto jak zmienić swój styl życia, żeby cieszyć się zdrowiem. Napisane w bardzo merytoryczny sposób, z odnośnikami do badań naukowych. Polecam serdecznie!

Najlepsza pozycja, jaką mam, opisująca zagadnienia podane w tytule. Od wielu lat stosuj się do podanych tu zasad i nie choruję.

Świat i ludzie bez takich książek jak ta nie dotrwał by do 22 wieku. Dzięki pokazaniu w sposób prosty i przejrzysty działań „ mafii” tego świata, my przebudzeni i świadomi możemy uratować nas jako człowieka nie goniącego za „nowym wspaniałym światem”tylko czerpiącego pełnią życia i możliwości jakie daje nam własne ciało, ziemia i drugi człowiek który żyje obok nas.
Wiedza którą nabędziesz czytając tę książkę pozwoli ci zrozumieć i przetrwać w dzisiejszym matrixie a może i zburzyć kawałek rzeczywistości korporacyjnej.

Wiedza...

Wspaniała analiza tematu wpływu żywienia i nie tylko żywienia na nasze zdrowie. Czytałem wiele książek o zdrowiu i odżywianiu, ale dopiero ta usestymatyzowała moją wiedzę.

Książkę przeczytałam z wypiekami na twarzy , wstrząsnęła mną jak porządny horror , od tego czasu jestem innym człowiekiem

Game changer !!!
Lektura obowiazkowa dla kazdego kto che sie obudzić i wyjść z matrixa. Mega polecam rownież najnowsze wydanie.

Game changer !!!

Genialna. Wychodzę z matrixa...

Genialna. Wychodzę z matrixa...

Jedna z najlepszych książek jakie przeczytałam i do której wciąż wracam, mega dużo informacji jak poprawić zdrowie i wyjść z ciężkich chorób. Polecam, i to bardzo.

89 użytkowników ma tytuł Mit chorób nieuleczalnych i wielki + Kuchnia Neo na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Mit chorób nieuleczalnych i wielki + Kuchnia Neo na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Mit chorób nieuleczalnych i wielki + Kuchnia Neo

Dodaj cytat z książki Mit chorób nieuleczalnych i wielki + Kuchnia Neo