The Complete Book of Demonolatry

poradniki
2008-04-15
2008-04-15
angielski
Discover powerful rites, magick, and practices that honor Satan and the Demons. Learn how and why the Enns, Demonolatry Sigils, ascension and many other Demonolatry methods are becoming standard practice among many Theistic Satanists. This unmatched work of Demonolatry guides students from pre-initiate to adept. It even delves into the depths of Demonolatry sex magick, necromancy, blood rites, and blood sacrifice. This text, used by the traditional Demonolatry Priesthood to train members of their covens, is part workbook, part textbook, and part reference book. It includes thorough chapters on demonology, history, Demonic Holy Days, offerings, prayers, Enns, sigils, religious rites, and an introduction to Demonolatry Magick. It is, irrefutably, the most complete book of Demonolatry ever written.
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup The Complete Book of Demonolatry w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki The Complete Book of Demonolatry

OPINIE i DYSKUSJE o książce The Complete Book of Demonolatry

Stephanie Connolly
Stephanie Connolly
S. Connolly praktykuje magię demoniczną od 1984 roku, a od 1990 roku jest initiated Daemonolatress. Aktywnie praktykuje magię goecką i grimuarową, demonolatrię, a także tradycyjne rzemiosło, i ma ponad 40 lat doświadczenia. Należy do kilku tradycyjnych grup demonolatrycznych oraz innych szkół misteryjnych i zakonów inicjacyjnych. Prowadzi zajęcia online z magii i demonolatrii, w tym seminaria, od 1999 roku i regularnie wygłasza przemówienia na konwentach, targach i konferencjach na różnorodne tematy. Jest biegła w wielu systemach wróżbiarskich i jest medium. Jej wczesne kontakty z duchami w dzieciństwie skłoniły ją do praktykowania magii i demonolatrii. Jest jedną z czołowych ekspertek w temacie demonolatrii i autorką ponad 50 książek o demonolatrii i magii, w tym bestsellerowej książki The Complete Book of Demonolatry i cieszącej się uznaniem serii Goetia. Jej prace ukazywały się w takich publikacjach jak „Qliphoth Journal”, „Sabbatica” i „Anthology of Sorcery”, obok niektórych z najbardziej szanowanych okultystów XXI wieku. Wcześniej była redaktorką i stałym współpracownikiem magazynu „Black Serpent”. Obecnie pełni funkcję starszego redaktora ds. akwizycji w wydawnictwie DB Publishing. S. Connolly co miesiąc publikuje na tej stronie blog. Poza światem demonów i magii, pani Connolly jest bestsellerową powieściopisarką, która pisze fantastykę, opowieści paranormalne i pikantne pod trzema innymi pseudonimami. Ukończyła MSUD w 1995 roku, uzyskując tytuł licencjata z języka angielskiego. Wraz z mężem, z którym jest od 25 lat (razem od 27),mieszkają w Górach Skalistych, z trzema rozpieszczonymi kotami domowymi.

Cytaty z książki The Complete Book of Demonolatry

Dodaj cytat z książki The Complete Book of Demonolatry