Big and Bold

- literatura obyczajowa, romans
- e-book
- Stone Cold Cowboys (tom 2)
- Big and Bold
- 2025-08-22
- 2025-08-22
- angielski
She was never supposed to stay.
Confident. Curvy. A city girl who belonged to a world I could never touch.
But I married her anyway thinking I could keep her at arm’s length and still call her mine.
I never let her all the way in. Never let her see how deep she got under my skin.
And now she’s done pretending that’s enough.
When she hands me divorce papers, I expect her to run back to her perfect, polished life.
But she doesn’t.
She gets a job slinging coffee in town like she’s not tearing my whole damn world apart.
So I give her an ultimatum—thirty days in my bed, living like we used to.
After that, I’ll sign.
Only I won’t.
Because the truth is, I never stopped wanting her. I never stopped needing her.
And if I can't tear down these walls I built to keep her out, I’m going to lose the only woman I’ve ever loved.
For good.
Confident. Curvy. A city girl who belonged to a world I could never touch.
And now she’s done pretending that’s enough.
But she doesn’t.
So I give her an ultimatum—thirty days in my bed, living like we used to.
After that, I’ll sign.
Only I won’t.
Because the truth is, I never stopped wanting her. I never stopped needing her.
For good.
Kup Big and Bold w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Big and Bold
4 użytkowników ma tytuł Big and Bold na półkach dodatkowych- 2025 - a year of mystery and suspense 😎 1
- ! Zapowiedź 1
- E-booki / pdf 1