Wszystkie moje kłamstwa

Count My Lies
2025-08-27
2025-08-27
Beata Hrycak

Kup Wszystkie moje kłamstwa w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Wszystkie moje kłamstwai

Sloanie – kłamczucha od ucha do ucha

2660 591 43

Oceny książki Wszystkie moje kłamstwa

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wszystkie moje kłamstwa

Bardzo przyzwoity thriller. Moim zdaniem akcję dało się przewidzieć, ale to nie zmienia faktu, że dobrze się ją śledziło a matactwa bohaterek ubarwiały historię. Przyjemna lektura :)

IG: @moj_huragan_mysli:Kłamstwa przypominają mi… chipsy podczas diety.
-Jeden chrupek nikomu nie zaszkodzi, problem zaczyna się przy drugim,trzecim... i nagle okazuje się, że sytuacja wymyka się spod kontroli😱

Temat Kłamstw,jest główną fabułą książki “Wszystkie moje kłamstwa” Sophie Stava.
Wygrałam ją w rozdaniu, które organizowała @peninia_czyta . Ponownie - dziękuję🙏! Tym razem za to, że dałaś mi ogrom dobrej zabawy podczas czytania!

Sloane - główna bohaterka jest nałogową kłamczuchą.
Kłamstwa ułatwiają jej życie. Sprawiają, że jest doceniana, lubiana, osiąga cele.
Tylko…jak długo można tak żyć?
Co z powiedzeniem “ Kłamstwo ma krótkie nogi?”
-Okazuje się, że jest w nim sporo prawdy. Potknięcia się zdarzają. Czasem wywołują burzę,a czasem życiowe tsunami, ale Sloane jest jak kot-zawsze spada na cztery łapy🐾.

Ludzie kłamią, żeby urozmaicić sobie życie. Sloan nie jest jedyna, ale nie jest jeszcze tego świadoma… Znajomość z Violet wywróci jej życie do góry nogami!

Ta historia to gratka dla miłośników plot twistów. Absolutnie nieprzewidywalna i wciągająca.
Znajdziesz tu połączenie komedii i…thrillera - którego totalnie się tu nie spodziewałam!

Zdecydowanie polecam .
@wydawnictwo_ksiaznica

IG: @moj_huragan_mysli:Kłamstwa przypominają mi… chipsy podczas diety.

Pierwsza połowa książki czyli część z perspektywy Sloane bardzo mnie zmęczyła, nic się nie działo,dodatkowo główna bohaterka jest bardzo irytująca. Akcja zaczęła nabierać tempa kiedy rozpoczęła się druga część - oczami Violet.
Niestety moja radość nie trwała długo, z każdą kolejną stroną historia coraz bardziej nie trzymała się kupy, a zakończenie jest niestety fatalne. Byłam bardzo ciekawa tej pozycji, niestety - bardzo mnie zawiodła.

258 użytkowników ma tytuł Wszystkie moje kłamstwa na półkach głównych
32 użytkowników ma tytuł Wszystkie moje kłamstwa na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Wszystkie moje kłamstwa

Dodaj cytat z książki Wszystkie moje kłamstwa