Najsłodsza kolorowanka ever
Pozbądź się stresu z tą uroczą kolorowanką!
To idealna propozycja dla osób, które kochają kawaii oraz wszystko, co słodkie i przytulaśne. W środku znajdziesz piękne ilustracje zwierząt, jedzenia i przedmiotów – wystarczy je pokolorować. Nadaj tym urzekającym rysunkom swój własny, oryginalny charakter.
Ponad 100 stron do kolorowania
Zbiór uroczych scenek i zwierząt
Patterny pełne szczegółów na odwrotach stron
Zacznij najsłodszą przygodę z kolorowaniem już dziś!
Kup Najsłodsza kolorowanka ever w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Najsłodsza kolorowanka ever
Jedną ze stron “Najsłodszej kolorowanki every” mogłam pokolorować dzięki #booktour zorganizowanemu przez @cordellia.fantastycznie ✨ Dziękuję za tę możliwość i zabawę 😊
Bardzo lubię kolorować, choć czasami brakuje mi na to czasu. Jednak dla tak słodkiej kolorowanki warto było go trochę wykrzesać. Książka z kolorowankami zawiera około 100 stron do kolorowania. Wszystkie obrazki są mega urocze, słodkie, kawaii i to wszystko razem wzięte 😄 Czy można znieść tyle słodkości? Jest ciężko, ale warto. A wybranie jednej strony to wcale nie było łatwe. 🥺
Jakie inne ilustracje znajdzie w książce do kolorowania? Dużo słodkości oraz najróżniejszych zwierzątek… smoczek też się znajdzie 😉 Jednak to nie wszystko, dla miłośników pattern’ów też jest bardzo dużo pięknych stron do kolorowania.
Kolorowanka dzięki swojemu urokowi nadaje się dla różnych grup wiekowych, będą się na niej świetnie bawić zarówno dzieci i dorośli.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo lubię kolorować, choć czasami brakuje mi na to czasu. Jednak dla tak słodkiej kolorowanki warto było go trochę wykrzesać. Książka z kolorowankami zawiera około 100 stron do kolorowania. Wszystkie...
@strefa.anii
"Najsłodsza kolorowanka ever" - to absolutny faworyt mojej córki 😊 w środku znajduje się wszystko co słodkie, od kochanych zwierzątek po ulubione desery. Przepiękne ilustracje zachęcają żeby poeksperymentować z kolorami.
Estetycznie wydana, zawiera dużo obrazków, doskonale nadaje się na prezent. Kartki są dosyć grube więc możecie śmiało kolorować kredkami lub mazakami i cieszyć się długimi godzinami relaksu.
@strefa.anii
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolorowanki traktuję jako sposób na odstresowanie i oderwanie się na chwilę od prozy życia codziennego. Te od Wydawnictwa Publicat adresowane są do dorosłych ale niezależnie od wieku (moja 6cio letnią córka też się do nich przykleiła 😂) zapewnią długie godziny relaksu.