Smerfy i świat emocji. Smerf, który był zazdrosny

Okładka książki Smerfy i świat emocji. Smerf, który był zazdrosny autora Thierry Culliford, Antonello Dalena, 9788328171756
Okładka książki Smerfy i świat emocji. Smerf, który był zazdrosny
Thierry CullifordAntonello Dalena Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Smerfy i świat emocji (tom 14) komiksy
40 str. 40 min.
komiksy
Smerfy i świat emocji (tom 14)
2025-03-12
2025-03-12
40 min.
Maria Mosiewicz

Kup Smerfy i świat emocji. Smerf, który był zazdrosny w ulubionej księgarnii

Oceny książki Smerfy i świat emocji. Smerf, który był zazdrosny

OPINIE i DYSKUSJE o książce Smerfy i świat emocji. Smerf, który był zazdrosny

Ulubieni bohaterowie dzieci - mamy polecają innym mamom!

Ulubieni bohaterowie dzieci - mamy polecają innym mamom!

Świat emocji to wspaniała seria z mojej perspektywy jako rodzica. Dzieciakom też się bardzo podoba. Jedyny zgrzyt dla mnie jest, gdy przypomnę sobie te oryginalne stare odcinki to w tej serii fabuła jest tak przerobiona pod dzisiejsze czasy. Ważne, że dzieciakom się podoba, a jak dodatkowo dobierzemy numer pod swoje dziecko, to na ostatnich stronach jest wyjaśniona dana emocja i można ją wspólnie z dziećmi przegadać. Ta idea jest genialna i to bardzo szanuję.

Kolejna pozycję jaka dla Was mam to Smerfy i Świat emocji. Nie tylko świetna bajka z dzieciństwa większości z nas a dodatkowo komiksy z tej serii mają naukę i przesłanie.
W tej części poznajemy problem z jakim boryka się najlepszy smerfowy Kucharz. Nie znając planu Papy Smerfa szpieguje poczynania jakie ma do wykonania Smerf Listonosz.
Listonosz musi zebrać składniki na pewne danie - miksturę która okaże się być czymś zupełnie innym,ale NIESTETY Kucharz zaślepiony zazdrością nie zwraca na nic innego uwagi. Jak sądzicie jak cała historia się potoczy i co tak naprawdę wymyślił Papa Smerf?
Komiks pokazuje nam jak radzić sobie z emocjami, w tym przypadku z zazdrością. Co ją powoduje i jak można ją okiełznać a wszystko tłumaczy Papa 😻
Według mnie genialny pomysł do ukazania natury człowieka poprzez wyrażanie różnych emocji i jak sobie z nimi radzić niezależnie od wieku a Smerfy jak widać są ponadczasowe w tej kwestii 😻
Za egzemplarz do recenzji dziękujemy wydawnictwu @egmont_polska 😻

Listonosz musi zebrać składniki na...

11 użytkowników ma tytuł Smerfy i świat emocji. Smerf, który był zazdrosny na półkach głównych
7 użytkowników ma tytuł Smerfy i świat emocji. Smerf, który był zazdrosny na półkach dodatkowych

Okładka książki Smerfy i wioska dziewczyn. Kraina Smerfujących Kamieni Laurent Cagniat, Thierry Culliford, Luc Parthoens
Okładka książki Przygody Smerfów. Smerfy i fioletowa fasola Nine Culliford, Thierry Culliford, Pascal Garray, Alain Jost
Okładka książki Przygody Smerfów. Gargamel, przyjaciel Smerfów Nine Culliford, Thierry Culliford, Alain Jost, Alain Péral
Okładka książki Przygody Smerfów. Smerfy i półdżin Nine Culliford, Thierry Culliford, Jeroen De Coninck, Miguel Diaz, Alain Jost
Okładka książki Przygody Smerfów. Smerf Bohater Nine Culliford, Thierry Culliford, Jeroen De Coninck, Miguel Diaz, Alain Jost
Okładka książki Przygody Smerfów. Smerfy i zakochany czarownik Nine Culliford, Thierry Culliford, Jeroen De Coninck, Alain Jost

Okładka książki New Avengers: Iluminaci Brian Michael Bendis, Jim Cheung, Brian Reed
New Avengers: Iluminaci Brian Michael Bendis, Jim Cheung, Brian Reed
Okładka książki Batman. Hush Jim Lee, Jeph Loeb, Scott Williams
Batman. Hush Jim Lee, Jeph Loeb, Scott Williams
Okładka książki Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Okładka książki Batman: Mroczne więzienia Jorge Jimenez, Tomeu Morey, Chip Zdarsky
Batman: Mroczne więzienia Jorge Jimenez, Tomeu Morey, Chip Zdarsky
Okładka książki Star Wars: Inkwizytorzy Rodney Barnes, Ramon Rosanas
Star Wars: Inkwizytorzy Rodney Barnes, Ramon Rosanas
Okładka książki Superman - Action Comics: Supergwiazdy Jason Aaron, Eddy Barrows, Eva De La Cruz, Romulo Fajardo Jr., Gavin Guidry, Rex Lokus, Danny Miki, Inaki Miranda, Patricia Mulvihill, John Ridley, Rainbow Rowell, Gail Simone, John Timms, Cian Tormey, Jonas Trindade, G. Willow Wilson

Cytaty z książki Smerfy i świat emocji. Smerf, który był zazdrosny

Dodaj cytat z książki Smerfy i świat emocji. Smerf, który był zazdrosny